Aloittelijatason frisbeegolf-ratoja Heinolaan


Frisbeegolf on erinomainen kaiken ikäisille soveltuva matalan aloittamiskynnyksen liikuntalaji ja siksi se kerääkin vuosi vuodelta enenevissä määrin uusia harrastajia.


Noin 15 vuotta sitten ratoja oli Suomessa muutama kymmen, joista Heinolassa näistä oli 2-3 ajankohdasta ja laskentatavasta riippuen. Tänä päivänä frisbeegolf-ratoja on Suomessa yli 500 ja Heinolassa käytännössä vain yksi kun muut radat ovat kuihtuneet olemattomiin yhdistyksestämme riippumattomista syistä. Ainoa rata, jota yhdistyksemme on voinut edistää on Kippasuon frisbeegolf-rata, joka on vuosien varrella kehittynyt melko haastavaksi vastaamaan lajia pidempään harrastaneiden tarpeita.

Käytännössä Heinolassa on siis valtava tarve saada lukuisille lajin vasta aloittaneille/aloittaville - lapsille, nuorille, aikuisille ja eläkeläisille iästä riippumatta - sopivan tasoisia frisbeegolf-ratoja koska Kippasuon pitkillä/haastavilla väylillä menee helposti maku hommasta vaikka heittäisikin ns. amatöörilähtöpaikoilta. Tämä ei tietenkään ole kenenkään etu, sillä liikunnan ja frisbeegolfin ilo kuuluu kaikille.

Aloittelijatason radat on jo suunniteltu seuraaviin paikkoihin:

  • Kirkonkylän koulun ympäristöön
  • Niemelän Muonamiehenraitin alueelle
  • Kippasuon nykyisen radan ja Urheilupuiston väliselle alueelle

Näille alueille on jo saatu alustava lupa rakentaa rata, mutta rahoitus maalikoreihin, lähtöpaikkoihin ja opasteisiin puuttuu. Yhdistyksellämme on talkootekijät ja tarvittavat työkoneet valmiina toimintaan. Tämän adressin tarkoituksena on kerätä joukko kannattajia voimavaraksi tälle yleishyödylliselle hankkeelle.

Allekirjoittamalla tämän adressin autat hankkeen toteutumisessa ja olet mukana tukijoukoissa, joille lähetämme muutaman sähköpostin liittyen hankkeen etenemiseen.

Lisäksi toivomme, että jaat tämän adressin ystävillesi niin kannattajajoukko pääsee kasvamaan koska mitä enemmän meitä on niin sitä paremmin saamme hankkeen toteutumaan. Kiitos!

 

Hankeesta vastaa Heinolalainen vuonna 2001 perustettu LDG - Lords of DiscGolf ry.

 

ps. Jos haluat niin voit myös tehdä pienen lahjoituksen tai liittyä yhdistyksemme kannatusjäseneksi, sillä kaikki apu tarvitaan yhteisen tarpeen täyttämiseksi. Yhdistyksemme toiminta on yleishyödyllistä ja kaikki kerätyt varat käytetään ratojen rakentamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon.


Tähän mennessä hanketta tukemassa ovat:

 

Kiitos!

 


Lords of DiscGolf ry.    Ota yhteyttä adressin tekijään