Stop koirien myrkyttämiselle! - jyrsijämyrkkyjen myynnin rajoitus

Kommentoitu viesti


Vieras

#21 Re: Re: Re: Rajan vetoo

25.02.2013 19:12

#19: Laki myös koirien omistajille - Re: Re: Rajan vetoo

Kuinka varmaa on se, että kyseessä on rotanmyrkky? Lähes kaikki kemikaalit on myrkyllisiä ja tappavia liikaa nautittuna, jopa vesi. Jos jollain on haluja myrkyttää eläin, niin kaupasta saa tarkoitukseen sopivia kemikaaleja joiden luvanvaraistaminen ei tule kysymykseenkään. Metsässä kasvaa syksyllä ihan ilmaistakin tavaraa siihen tarkoitukseen.

Toki mikäli kaikki uutisoidut tapaukset ovat tutkitusti rotanmyrkyllä tehtyjä, niin kieltämällä rotanmyrkyt kokonaan epidemian nillä tehtynä pitäisi mennä' ohitse muutamassa vuodessa. Luultavammin koiranmyrkyttäjä ostaa jättipakkauksen tai vaihtaa vain laatua.

Luvanvaraistaminen maksaa ja onko maksumies syytön talonomistaja, vai pitäisikö luvanvaraisuudesta koituvat kustannukset ottaa koirien omistajilta verojen muodossa?

 

Vastaukset

:)

#188 Re: Re: Re: Re: Rajan vetoo

2015-06-10 07:44:29

#21: - Re: Re: Re: Rajan vetoo 

tTuskimpa koiran kurkusta mitätahansa myrkyllistä saa alas. Koiralla on niin tarkka hajuaisti, että taitavat todennäköisesti fairypullat tms. jäädä syömättä. Rotanmyrkky taas on käsittääkseni suunniteltu niin ettei eläin sitä havaitse tai maista.