Muslimilasten oikeuksien laiminlyönti Strömbergin ala-asteella

Kommentoitu viesti


Vieras

#7 Re: MUUKALAISTEN KOULUTUS

04.03.2013 12:33

#2: Hyvästi islam. - MUUKALAISTEN KOULUTUS

On se kyllä surullista nähdä että sinunlaisia ihmisiäkin on olemassa jotka ovat täynnä vihaa ja tietämättömyyttä! "Suomalainen yhteiskunta on joutumassa vararikkoon maahanmuuttajijen ja pakolaisten takia" ehkä jos kenties tekisitte enemmän lapsia niin teillä riittäisi työvoimaa! Älä puhu tuolla sävyllä että ainoastaan maahanmuuttajat tarvitsevat suomea koska suomi tarvitsee maahanmuuttajija yhtäpaljon!

Vastaukset


Vieras

#12 Re: Re: MUUKALAISTEN KOULUTUS

2013-03-04 14:48:13

#7: - Re: MUUKALAISTEN KOULUTUS

50000 suomalaista nuorta työttömänä tai ilman koulupaikkaa.


Vieras

#88 Re: Re: MUUKALAISTEN KOULUTUS

2013-04-30 20:09:08

#7: - Re: MUUKALAISTEN KOULUTUS

Ihanaa jos kaikki aijattelevat samalla tavalla eivätkä syrjää maahanmuuttajia tai pakolaisia heidän typerillä aijatuksillaan. Viemme vaan veroja ei tod. sis me hän teemme työtä ja varastoimme rahojamme täällä Suomessa, tuomme ne omasta maasta tänne ja teemme niillä työtä. Ja harvoin meistä joka aijattelee palamaan omaan maahaan kun lapset ei enää hyväksy tätä. Oma maamme on Suomi hyväksytte hyvät ihmiset tai ette.

Qman

#99 Re: Re: MUUKALAISTEN KOULUTUS

2015-07-25 07:08:04

#7: - Re: MUUKALAISTEN KOULUTUS 

 Suomi ei tarvitse yhtäkään maahanmuuttajaa. Maahanmuuttajat tarvitsevat turvapaikan, ei välttämättä Suomea. Muslimit islamilaisiin maihin ja kaikki voittaa. Maassa maan tavalla tai maasta pois. Katsokaa Ruotsia, se on täydessä kaaoksessa, kun muslimit toivat viidakon mukanaan

Tuure

#102 Re: Re: MUUKALAISTEN KOULUTUS

2015-07-25 09:26:30

#7: - Re: MUUKALAISTEN KOULUTUS 

 Miten se on niin vaikeaa käsittää että ME emme halua tänne pakolaisia, emme islamin kannattajia, emmekä ketään muitakaan jotka millään lailla vaativat MEITÄ mukautumaan heidän tapoihinsa. Meidän kaltaisia ihmisiä on paljon ja niitä tulee olemaan paljon enemmän kaiken aikaa. "Täynnä vihaa ja tietämättömyyttä", miten säälittävä kommentti. Mitä enemmän on tietämystä, sitä enemmän vastustan islamin leviämistä maahamme, ja koko eurooppaan. Minä olen todella ylpeä omasta alkuperästäni, koulutuksesta, työstäni, harrastuksistani jne. Ja kukaan, ei kukaan tule niitä muokkaamaan ja vaatimaan minua muuttumaan. Seison tuon rehtorin linjauksen takana täysin. Hän tekee loistavaa työtä koulussaan, ja toivon että kaikki muutkin oppilaitokset pitävät kiinni meidän suomalaisten traditioista.