LAUNEEN KOULUN LAPSET HÄDÄSSÄ!

Kommentoitu viesti

Osallistunuturakoitsija

#58 Re: Missä korjausremonttien tekijöiden vastuu?

24.03.2013 11:53

#57: "ammattimiehet asialla,takuu loppuu kun perävalot häviävät näkyvistä..." - Missä korjausremonttien tekijöiden vastuu?

Puolustan remonttien tekijöitä!

Käsittääkseni kaupunki on teettänyt remontit tarjousten pohjalta aliurakoitsijoilla. Aliurakoitsijoilla ei ole muuta mahdollisuutta kun tehdä työ kaupungin laatimien kirjallisten dokumenttien mukaan, muutenhan urakoitsijat joutuisivat maksamaan rakennusvirheistään. Kaupungin valvojat valvovat tietysti, että korjaukset toteutetaan annettujen suunnitelmien mukaan. MUTTA KAIKKI SUUNNITTELUSSA EI PELITÄ LAUNEEN KOULUN TARPEISIIN.  Rahaa palaa ja ainoastaan työllistetään paljon remonttiväkeä nyt ja tulevaisuudessa ja tietenki  terveydenhuoltoa. Onko järkeä?

Vastaukset

Alakoululaisen äiti

#59 Re: Re: Missä korjausremonttien tekijöiden vastuu?

2013-03-24 12:25:53

#58: Osallistunuturakoitsija - Re: Missä korjausremonttien tekijöiden vastuu?

Tämä onkin juuri se ongelma nykyrakentamisessa! Urakat pilkotaan aliurakoiden aliurakoiden aliurakoihin... Ja halvalla pitäisi tehdä. Päättäjät hoitavat asiansa niin, että minun kaudellani budjetissa pysyttiin, mahdollisista seurauksista viis. Seuraavat saavat sitten todeta saiko halvalla hyvää... Halvalla ei saa hyvää ja ilmaisia lounaita ei ole, vaikka juuri sillä hetkellä näyttäisikin siltä.

Vastuunottajia on tällaisessa tapauksessa liki mahdotonta jäljittää. Rakennusalalla tuulee; yritykset menevät ja tulevat ja jonkun aliurkoitsijan neljäs ali-ali-aliurakoitsija on jo ajat sitten häipynyt taivaan tuuliin, kun vastuunkantajia kaivataan.

Koeta siinä sitten pieni ihminen saada asiasta jotain selkoa, kun ei sitä ole päättäjilläkään.


Vieras

#60 Re: Re: Missä korjausremonttien tekijöiden vastuu?

2013-03-24 13:13:11

Minusta on myös aiheetonta alkaa syyttämään urakan tekijöitä. En uskoa että löytyy sellaista ihmeurakoitsijaa joka taikoo Launeen koulusta puhtaan koulun korjausrakentamisella. Ainut keino on pistää vanha kumoon ja uutta tilalle!!

 

#58: Osallistunuturakoitsija - Re: Missä korjausremonttien tekijöiden vastuu?