LAUNEEN KOULUN LAPSET HÄDÄSSÄ!

Kommentoitu viesti

Alakoululaisen äiti

#65 Re: Re: Ei ole kovin monta vuotta!

24.03.2013 14:55

#63: J - Re: Ei ole kovin monta vuotta!

Nyt pitäisi saada selville kuka/ketkä toimi/-vat remonteissa vastaavina mestareina. Rehtorihan ei tiedä rakentamispuolesta, eikä hänen kuulu siitä mitään ymmärtääkään. Mutta ehkä hänellä on pöytäkirjat, joissa on vastaavien mestareiden nimet. Todennäköisesti kuitenkin jossain vaiheessa on pidetty joitain työmaakokouksia, ja ennen urakan alkamista on pitänyt määrittää työmaan vastaavat mestarit. Vaikka he sitten olisivatkin istuneet työpöytiensä takana toimistoissaan, niin jossain on paperi, jossa on jonkun vastaavan mesun nimi tai sitten koko homma on mennyt aivan lainvastaisesti.

Kuka tietäisi mistä tuollaiset paperi löytyvät? Teknisestä virastosta? Koulutoimen kaapeista?

Vastaukset

Alakoululaisen Isi

#74 Re: Re: Re: Ei ole kovin monta vuotta!

2013-03-24 18:23:21

#65: Alakoululaisen äiti - Re: Re: Ei ole kovin monta vuotta!

Samaa mieltä ja vielä samaa Reksin puolustukseksi, on perin hämmästyttävää jos Rehtoria aletaan rakentamisesta syyttämään kun hän ei välttämättä tiedä itse rakentamisesta mitään.

Aliurakoitsian ei pitäisi vastoin "etiikkaansa" rakentaa mitään jos etiikka = lait ja rakentamiseen liittyvät määräykset.

Eikös sen urakoitsijan pidä noudattaa nimenomaan niitä määräyksiä, ja eikös esimerkiksi kerrostalon kylppärirempan saa tehdä alihankkia/sertifikoitunut ammattilainen niin eihän tästä tule mitään jos omistaja (reksi) sanoo että älä laita kosteuseristystä, mihin sitä urakoitsijaa sitten edes tarvitaan?

Vastaavamestari vastaa työmaasta ja töistä mitä siellä tehdään