LAUNEEN KOULUN LAPSET HÄDÄSSÄ!

Kommentoitu viesti

Työkykyinent työpaikkakyvytön ope

#243 Home- ja kosteusvaurioituneissa rakennuksissa muitakin myrkkyjä homeiden lisäksi

29.03.2013 21:53

On tärkeää muistaa, että homevasta-aineet ei kerro koko totuutta. Joillakin voi löytyä vasta-aineet vaikka ei oireile ja joillakin oireilevilla ei löydy vasta-aineita eli kyse ei ole pelkistä homeista vaan myös home- ja kosteusvaurioituneen tilan muista myrkyistä ja erityisesti useiden erilaisten myrkkyjen yhteisvaikutuksesta. Homeet ja muut mikrobit hajottaa materiaaleja ja näin niistä hajoavista rakennusmateriaaleista erittyy ilmaan myrkkyjä varsinkin uusissa betoni/muovinnoite/tasoite/liima/kipsilevy rakennuksissa. Lisäksi rakennuksia on valitettavan usein desinfioitu rakennus tai korjausvaiheessa todella myrkyllisillä biosideillä eli homeentorjunta-aineilla. .Ja sitten monissa rakennuksissa on vielä puutteellinen ilmanvaihto ja ei ole harvinaista sekään, että ilmaan pääsee mineraalikuituja pinnoittamattomista/rikkinäisistä lasikuitueristeistä tai ilmanvaihtokanavien eristeistä.

Jos kiinnostaa niin kannattaa vilkaista:

Mikrobien myrkyllisyys vaihtelee riippuen siitä missä ne kasvavat
http://homepakolaiset.fi/1_myytti.html

Uusien rakennusten ongelmista
http://homepakolaiset.fi/3_myytti.html

Vastaukset


Vieras

#246 Re: Home- ja kosteusvaurioituneissa rakennuksissa muitakin myrkkyjä homeiden lisäksi

2013-03-29 23:14:20

#243: Työkykyinent työpaikkakyvytön ope - Home- ja kosteusvaurioituneissa rakennuksissa muitakin myrkkyjä homeiden lisäksi

Näin mulle on tänään kerrottu muualtakin. Ja tässä Launeen koulun tapauksessa epäilläänkin juuri tätä erilaisten myrkkyjen yhteisvaikutusta. Eli kalliit testit kertoisivat vain yhdestä osa-alueesta. Kaikki kuitenkin Launeella nyt JOLLEKIN altistuu, osa reagoi heti, osa joskus myöhemmin, toiset ei ehkä koskaan.