Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#5486 Re: valot päälle!

02.04.2013 09:38

#5483: kirkko666 - valot päälle!

Taas valhellista informaatioita "uudistajilta". Poimitte korvasyyhyynne uutisia, käytätte niitäkin ajamaan niljakasta asiaanne. Luette kaikke kuin p*iru raamattua.

Asia uutisenkin mukaan kiistanalainen.

Pedofilia on myös synti ja vääryys, siitäkin tulee tehdä parannus ja luopua sen kaltaisesta elämäntavasta.

 

Kaikki olemme lankeilevia ihmisiä ja armoa tarvitsevia, se ei turhenna kuitenkaan mitenkään sitä että Raamatun terveiden arvojen mukaan tulee pyrkiä elämään.

 

 

 

Vastaukset

kirkko666

#5495 Re: Re: valot päälle!

2013-04-02 09:56:23

#5486: - Re: valot päälle!

No jos tälle linjalle lähdetään että "meidän asiamme" on niljakas, niin sittenhän minä voisin lähteä sille linjalle että teidän tekopyhyytenne on niljakasta ja jumalanne kiistanalainen.

 

Raamattu on täynnä kaikkea sairasta, olen useasti lukenut kyseisen eepoksen ja hurskastelijat mesoavat kovaan ääneen niitä hienoja sitaatteja ja jättää pimentoon kaiken ei niin mairean.

Valitse nimimerkki

#5497 Re: Re: valot päälle!

2013-04-02 10:01:52

#5486: - Re: valot päälle! Pedofilia on myös synti ja vääryys, siitäkin tulee tehdä parannus ja luopua sen kaltaisesta elämäntavasta.

 

Olet pahasti hakoteillä. Pedofilia on rikos. Homoseksuaalisuus ei ole rikos.

 

 

 

 

 

Reipasta meininkiä....

#5503 Re: Re: valot päälle!

2013-04-02 10:22:47

#5486: - Re: valot päälle!

Raamattu antaa mallia sille, että pitää tarjoilla omia tyttäriä raiskattavaksi, juottaa faija känniin ja maata sen kanssa, (nämä henkilöt pelastettiin vanhurskaina Sodomasta...) kivittää tai tappaa muuten lähimmäisiä erilaisista kummallisista syistä....

Raamatussa on niin paljon sekavaa ja ristiriitaista tarinaa, että on täysin idioottimaista väittää, mikä on "Raamatun mukaista" ja mikä ei. Erityisen tuomittavaa on yrittää vaikuttaa tällä perusteella lainsäädännöllä muiden elämään, jotka tulkitsevat asioita toisin.

Raamatussa on monta kerrostumaa ja monta teologista perustasoa, jotka eivät ole linjassa toistensa kanssa. Linjaa on aikanaan reivattu "uusilla liitoilla" Jumalan kanssa. Kristityille ainoa selkeä linja muodostuu Jeesuksen (osin Paavalinkin, vaikka hän tässä asiassa on myös ristiriitainenkin Jeesuksen opetuksiin nähden... ) opetuksen pohjalta, jossa lähimmäisenrakkaus ja vähäisimmänkin (vammainen, köyhä, syntinen...) kanssaihmisen kunnioitus on se punainen lanka. Modernilla termistöllä voitaisiin puhua kaikille kuuluvista ihmisoikeuksista. Tämä tuntuu olevan täysin mahdotonta hahmottaa teille, jotka lukevat kuin "ääriuskovainen Raamattua".