LAUNEEN KOULUN LAPSET HÄDÄSSÄ!

Kommentoitu viesti

Marita Jerkku

#304 JÄTTIMÄINEN HÄSSÄKKÄ

05.04.2013 15:00

LAUNEEN KOULUN LAPSET HÄDÄSSÄ

TORSTAI OLI TOIVOA TÄYNNÄ:

Tilat:
-oikeastaan ensimmäisen kerran ääneen myönnettiin koulun remonttisuunnitelma. Pitkällä tähtäimellä kohde toisensa perään. Jotenkin jäi sellainen vaikutelma, että joku lukee suunnitelmaa nyt kuin Raamattua. Ei jätetä omille oivalluksille tilaa. Eteen päin mennään taakse vilkuilematta. Vahvistui se oma käsitys remontin järjettömyydestä. Miksei peliä ole pistetty poikki jo vuosia sitten.
-ongelman laajuus kielii sen suuruudesta. On opettajia, jotka reagoivat kaikkialla. Joten luonnollisesti oppilaitakin.
-osia kiinteistön rakenteista suoraan maakosketuksessa -lattioitten lisäksi.

Oireet:
-oireitten vakavuus ja moninaisuus. Nuoren ihmisen elämää rajoittavia vatsakramppeja, päänsäärkyjä, pahoinvointikohtauksia. Kaikki sellaisia, että niitä ulkopuolisen vaikea todentaa. Nuoret joutuvat todella koville vakuuttaakseen lähipiirinsä ja koulun oireittensa todellisuudesta. Sen lisäksi, että ne hämmentävät, pelottavat ja satuttavat. Saati sitten ne loppuelämää koskevat vakavat sairaudet.
-sen lisäksi, että lapset ovat epäterveellisessä ympäristössä, tuovat he koteihin vaatteissan ja tavaroissaan epäpuhtauksia, mikä taas voi johtaa muittenkin perheenjäsenten oireiluihin

Asenne:
-Raha Raha Raha Raha Raha eli sen puute haisi ruokalassa niin voimakkaasti että silmiä kirveli. Mun palli mun palli mun palli siinä sivussa. Jokaisella pomonsa jolle vastaa pienistä budjeteista ja ettei niitä ylitetä.
-silloin kun ihminen on haavoittumimmillaan hänen lapsiensa asioitten ääressä on oltava hyvin varovainen siinä miten itseään ilmaisee ja mitä asennetta sanattomalla vuorovaikutuksella välittää. Tässä Arola epäonnistui pahasti.
-on helppo ryhtyä sosiaalidemokraatiksi:) Niin vakuuttavasti Skinnari asiansa ilmaisi. Koulu on mätä, pitää purkaa, pitää tehdä päätös. Ei mitään juupatijaapati ja katellaan potaskaa.
-vanhemmat vaihtuu. On helppo syöttää samaa mitä on korjattu ja mikä seuraavaksi -tarinaa. Valitettavasti tätä jatkunut jo niin monia vuosia, ettei millään suunnitelmalla ja hyvää tarkoittavalla toimenpiteellä ole mitään painoarvoa, kaikki on kuultu ja nähty ja sana on kiertänyt. Nyt ei enää jaksa. Nyt on vain se yksi tavoite. KOULU PURETTAVA.
-rehtori vakuutteli ettei ole vaiennellut kenenkään suita eikä kyseenalaistanut lasten oireita. Monilla eri näkemys. Lisäksi hän kuvaili kuinka kaikki opettajat karkailevat ovista ja ikkunoista. Arvoisa rehtori! Sulje ne! SULJE KOULU! Rehtorin toimenkuvaan kuuluu suojella työntekijöitään ja lapsia EI KÄYTTÖKELVOTTOMIA RAKENNUKSIA!
- miten kyseiset virkamiehet voivat tehdä päivätyönsä hissuttelemalla ja vähättelemällä. MIKSEI KUKAAN HEISTÄ OLE VIHELTÄNYT PELIÄ POIKKI? Eikä eilisessä asenteessa ollut merkkiäkään, että viheltäisi.

SE PÄIVÄ TULEE, KUN LAPSET KYSYVÄT VANHEMMILTAAN MIKSI ANNOIT OLLA MUN SIINÄ KOULUSSA SAIRASTUMASSA!

MONET PERHEET MIETTIVÄT MUUTTOA ALUEELTA, KUN EIVÄT JAKSA ENÄÄ TAISTELLA!

Mitä vaadimme:
KOULU PITÄÄ PURKAA JA UUSI RAKENTAA!

NYT ei katsella menneitä eikä osoitella sormilla. Nyt haastetaan TÄMÄN PÄIVÄN vastuunkantajat. On aika toimia:

Rehtori ja koulutoimi: Viheltäkää peli poikki.
Tilakeskuksen hemmot: lopettakaa urakoitsijoitten etsimiset ja hakekaa purkufirmoja.
Poliitikot: mahdollistakaa kaikki tämä. LAHTELAISET LAPSET TARVITSEVAT APUA! TÄNÄÄN!

Elias Severi 9 v:" Miksei sitä koulua vaan pureta ja rekenneta uutta? Miksi tämä kaikki jättimäinen hässäkkä?"

Marita Jerkku
3 lapsen äiti
veronmaksaja
Tykkää · · Markkinoi · Jaa

Vastaukset


Vieras

#309 Re: JÄTTIMÄINEN HÄSSÄKKÄ

2013-04-07 09:50:17

#304: Marita Jerkku - JÄTTIMÄINEN HÄSSÄKKÄ

Vatsaoireet -> tutustu aiheeseen märkä betoni & valinomysiini ja kereulidi (bacillus cereus) oireet = pahoinvointi!

(Bacillus cereuksen tuottama oksetustoksiini, kereulidi, on valinomysiinille lähisukuinen aine...)