Pro Kirkkoharju

Kommentoitu viesti

Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju
Vieras

#420 Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu

19.02.2011 15:52

#414: Toto - Re: Maankäytössä on järki sallittu 

 Toto hyvä: Toisena osapuolena kaavoituksessa on aina kunta eli me kaikki kuntalaiset! Kunnan johto sen sitten lopulta parhaiten harkitsee, mikä on paras tapa säästää Mäntyverän pohjoisrinne. Maanvaihto on vain yksi, varsin edullinen ja näppärä tapa hoitaa asia. Pro Kirkkoharju -adressin on allekirjoittanut jo valtaisa määrä kuntalaisia: me kaikki äänestäjinä ja kunlaisina valtuutamme kunnanvaltuutettumme neuvottelemaan niin, että harju saadaan säästetyksi. Sitä kutsutaan kunnaliisdemokratiaksi.

Vastaukset

Peltosen Paula
Vieras

#425 Re: Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu

2011-02-19 18:42:17

#420: Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju - Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu 

 "...valtuutamme kunnanvaltuutettumme neuvottelemaan niin, että harju sadaan säästetyksi. Sitä kutsutaan kunnallisdemokratiaksi." Kannus kirjoittaa hölynpölyä taas kerran.  Emme, eikä Kannuskaan, voi etukäteen määrätä neuvottelujen lopputulosta. Sellaista menettelyä sanotaan  diktatuuriksi, nukkehallinnoksi. Sillä ei ole mitään tekemistä demokratian kanssa. Vitsejä voi kirjoitella, mutta harhaan ei saa johtaa eikä valehdella. Parempi kaavoittaa ja vaihtaa maita kuin vitsailla tällaisilla asioilla.

Hepuli
Vieras

#436 Re: Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu

2011-02-20 11:03:26

#420: Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju - Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu 

 Aivan selvästi Kannus vaatii ennalta määrättyä lopputulosta, vielä "me"-statuksella. "...valtuutamme....niin että,....harju saadaan säästetyksi. Ei stä voi paljon selvemmin ilmaista. Kannustaa voi ja unelmia tarjota, mutta rajansa juksaamisellakin on. Hyvä on myös olla uskossaan vahva, mutta kannattaa varautua siihen, ettei vedenpäällä voikaan kävellä kesäaikana. Ellei tiedä kivien sijaintia. Ei se ilmeisesti kirjoittajan mukaan vitsi ollutkaan kun noin tuohtui.