Turkistarhaus kiellettävä!

Kommentoitu viesti

Sunna Oksala
Vieras

#276

21.02.2011 13:51

Elinkeino joka ei ilman tukiaisia toimi on loputtava. Minä en halua olla tämmöisen inhobisneksen rahoittaja ja sitähän kaikki veronmaksajat ovat.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#277 Re:

2011-02-21 15:46:12

#276: Sunna Oksala -  

 Riittää jo tuo tukien moittiminen! Pitäisi olla jo idiooteimmallekkin selvinnyt että, ensinnäkin jokaikinen tuottajakin maksaa veroja siinä missä muutkin. Vastakkainasettelu tuottaja-veronmaksaja ei yksinkertaisesti ole mahdollista! Toiseksi tukia saa tavalla tai toisella jokainen Suomessa. Tavallisen palkansaajankin tilipussin sisällöstä osa koostuu tuista puhumattakaan sossun luukulta elantonsa hakevasta. Maataloustuet ovat hallinnon keino turvata tuotteiden hinta kuluttajalle sopivaksi. Maatalous toimisi ihan ilman tukiakin, mutta silloin pitäisi siitä maitopurkistakin ja leipäpussista pystyä jokaisen kaduntallaajan maksamaan huomattavasti enemmän. Maataloustuet hyödyttävät siis ihan jokaista!

Tuottajat eivät saa niitä tukia tekemättä mitään. Tukiehdot on täytettävä niin pelloilla, tuotantotiloissa kuin kirjanpidossakin ja tukiin liittyvä byrokratia on huomattava työurakka. Tuet eivät ole tuottajan henkilökohtaista tuloa vaan osa maatilayrityksen liikevaihtoa ja siitäkin maksetaan vero.

Vieras
Vieras

#278 Re:

2011-02-21 16:14:58

#276: Sunna Oksala -  

turkistuotanto ei sinällänsä saa tukea, aivan normaalit investointituet mitä muukin yritystoiminta