Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#9544 Re: Re: Re: Re:

13.04.2013 16:18

#9539: - Re: Re: Re: ihan on homoasiantuntija itse kertonut, kuinka liukuu.. ja ihan perustuu omiin havaintoihinkin.  Terapiaa suosittelen kaikille lasten oikeuksien polkijoille.

 

Vastaukset


Vieras

#9551 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-13 16:35:24

#9544: - Re: Re: Re: Re: han on homoasiantuntija itse kertonut, kuinka liukuu.. ja ihan perustuu omiin havaintoihinkin.  Terapiaa suosittelen kaikille lasten oikeuksien polkijoille.

Kun kerran haluat tämän tiedon tuoda julkiseksi, niin varmaan haluat laittaa myös linkin tämän homoasiantuntijan (en ollut ennen törmännytkään tällaiseen oppiarvoon) tutkimukseen aiheesta sekä tiedot homoasiantuntijan kompetenssista (koulutus, oma tutkimustyö, asiaan perehtyminen jne) väittää jotain tällaista.

Ne lääketieteelliset ja psykologiset alan tutkimukset, joita itse olen lukenut, ovat osoittaneet aivan muuta.

Pedofiliaa on tutkittu paljonkin ja siitä on olemassa ihan oikeaa tietoa, joten jospa jo jätettäisiin nämä järjettömät huutelut. Ennen kaikkea: pedofiileissä ei ole enempää homoseksuaaleja kuin heteroseksuaaleja. Sen sijaan heteroseksuaalinenkin mies voi kyllä tuntea vetoa pikkupoikiin, -tyttöihin tai molempiinkin. Vain pieni osa pedofiileista on sellaisia, jotka tuntevat vetoa yksinomaan lapsiin, eivätkä siis lainkaan aikuisiin. Siten pedofiili voi aivan hyvin olla, ja usein onkin, naimisissa oleva heteromies ja isäksikin tullut. Yhtä hyvin hän voi olla myös homoseksuaali.

Kuitenkin joitain yhteneväisiäkin piirteitä pedofiileillä on. Ensinnäkin pedofiileista ylivoimaisesti suurin osa on miehiä, naisia heistä on vain muutamia prosentteja. Aikaisemmin jopa luultiin, että naiset eivät voi olla pedofiileja. Muita havaittuja eroja on mm. siinä, että pedofiilit (miehet) ovat useammin ns. "työläisluokasta", huonommin koulutettuja, vasenkätisiä, lyhyempiä ja vähemmän älykkäitä kuin seksuaalisuudeltaan normaalit lajikumppaninsa. Myös aivoissa on havaittu rakenteellisia eroja, ja eritoten näitä on viime aikoina runsaasti tutkittu.

Siten yksikään lapsi ei altistu hyväksikäytölle sen perusteella, onko hänellä kaksi äitiä tai vaikka viisi isää. Hyvät ihmiset, eihän näin yksioikoisia johtopäätöksiä voi vetää, eihän? Pedofiili voi ihan yhtä hyvin asua juuri sinun naapurustossasi, joten se, allekirjoitatko tämän adressin, ei suojele sinun lastasi. Jos oikeasti haluaa suojella lapsia, niin sen voi tehdä vain kasvattamalla heistä vahvoja. Opettakaa heille heidän omat rajansa, ne paikat, joihin kukaan ei saa koskea, ei aikuinen, eikä lapsi, ilman lupaa. Opettakaa heitä sanomaan ei ja pitämään omia puoliaan, sillä pedofiilin uhri on yleensä (silloin kun se ei ole oma lapsi) juuri se kiltein, juuri se hiljaisin, juuri se lapsi, josta ei ole vaivaa kenellekään. Juuri se, joka ei osaa pitää puoliaan. Ja ennenkaikkea, osallistukaa niiden lastenne elämään ja tietäkää, mitä heille kuuluu.

 

-Terveisin naapurissa asuvan heteroseksuaalisen, naimisissa olevan iäkkään miehen, aikuisten lasten isän hyväksikäytön kohteeksi lapsena joutunut nainen. Hyväksikäytettyjen joukossa oli myös yksi poika.

 

lähteet: 
Ryan C. W. Hall, MD, Richard C. W. Hall 2007: A Profile of Pedophilia: Definition, Characteristics of Offenders, Recidivism, Treatment Outcomes, and Forensic Issues. Mayo Clin Proc. 82(4):457-471 
Alan Zarembo 2013: Many researchers taking a different view of pedophilia. Los Angeles Times, January 14.
Wikipedia (englanninkielinen)

 


Vieras

#9552 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-13 16:37:21

#9544: - Re: Re: Re: Re:

Kuka tämä homoasiantuntija on ja missä hän julkaisi tutkimuksensa?