Erottakaa Helsingin opetuspäällikkö Marjo Kyllönen

Kommentoitu viesti

Vieras Uusimaa

#20 Marjo on myös paha-sisko-verkoston jäsen

13.04.2013 23:36

Marjo Kyllönen toimii Seed ry:ssä projektipäälikkönä ja hänen miehensä Erkki on kyseisen Seed ry:n puheen johtaja, kyseinen yhdistys harjoittaa Keniaan mustien ihmisten kanssa olevaa toimintaa, joka selittää tämän Marjo Kyllösen kytkökset tähän Maahanmuutton suosimiseen suomessa ja miksi kantasuomalaisia mollataan opetustoiminnassa ja kun on valkoinen miespuolinen opettaja niin tämä sitten tahdotaan mustamaalata kun puuttuu häirikön toimintaan kun se häirikkö-poika sattuu olemaan sitten Kukkahattutädin poika, mitä ilmeisemmin myös Marjo Kyllönen kuuluu tähän samaan kukkahattu-mafiaan joka tahtoo muuttaa suomen koululaitoksen vapaamieliseksi jossa ei ole kuria eikä järjestystä ja että mihinkään ei saisi puuttua. Vaan heidän häirikkö-lapsensa saisi häiriköidä kouluissa mielinmäärin. Mitä ilmeisesti kyseinen lapsi oli Alppilan ex.rehtorin suojeluksessa oleva Alppilan koulun härikkökingi ja vaikuttaa siltä että Marjo Kyllönen on mukana tässä myös erottamassa Antti Korhosta, koska Antti tahtoi vaikuttaa häiriköintiin jotta kouluun olisi saatu työrauhaa lisättyä.

Marjo Kyllönen siis harrastustoiminnassaan kytkeytyy tiukasti tähän samaan punavihreään-mafiaan, miksi suomeen on tullut niin paljon tätä ns. suvaitsevaisuutta ja miksi esim. kadut on täynnä romaniasta näitä kerjäläisiä ja niihin ei saa puuttua kovemmilla otteilla yhteiskunnassa. tämä on sitä punavihreää vapaankasvatuksen liberaalia toimintaa. Mutta minua ihmetyttää miksi niin paljon ihmisiä tapetaan nykyään suomessa, johtuuko se suoraan tästä kouluissa höltyneestä kurista kun on liikaa suvaitsevaisuutta niin silloin myös itsehillintä häiriökäyttäytymisessä tapahtuu pimahtamisia kun on lyhyempi pinna niin sitten tappamiset on lisääntyneet yhteiskunnassa.

Joten voidaan siis ajatella että kun Helsingissä joku tappaa jonkun niin vastuussa on silloin myös Marjo Kyllönen opetuspäälikkönä koska on edistännyt kouluissa vapaata kasvatusta ja oppilaille ei ole tullut kykyä hallita omaa käytöstään ja asettaa itselleen rajoja.

Kun taas olisi ollut koulussa häiriköllä kuri ja rajat niin olisi jäännyt moni tappo suorittamatta kun olisi ollut alitajunnassa estomekanismi.

Joten Marjo sinä ja sinun paha-sisko-verkostosi olette myös vastuussa kaikista Helsingissä tapahtuvista tapoista, raiskauksista, väkivallanteoista ja niitä tapahtuu enemmän keskimäärin maahanmuuttajien piirissä joilla on siis ilmeisesti vieläkin vapaampi kasvatusmetoodit kuin kantasuomalaisilla.

Joten Eroa Marjo Kyllönen Opetuspäälikön virasta, koska et ole tasapuolinen suomalaisia kohtaan koska huomaamme että vihaat kantasuomalaisia miehiä ja ilmeisesti myös naisia ja lapsia.

Minun mielestäni kaikille pitää olla sama kohtelu eikä tule olla rasisti suomalaisia kohtaan, sillä ei voida suosia vain maahanmuuttajia kaikessa, vaan sama kohtelu oli maahanmuuttaja tai ei ja kun oli maahanmuuttaja tai ei niin tulee vit*ttuilemaan opettajan eteen niin samalla tavalla hänet voi työntää siitä huoneesta ulos. Ei maahanmuuttaja ole mikään etuoikeutettu, vaan maassa maan tavalla eli Suomalainen kulttuuri on se miten suomessa tulee elää. Sillä ei Keniassakaaan ihmiset elä muunmaan kulttuurissa. Joten Suomessakin maahanmuuttajien tulee sisäistää suomalainen kulttuuri ja siihen kuuluu perimmiltään että muita ihmisiä kunnioitetaan eikä mennä koulussa aukomaan pääätä opettajan eteen olipa hän sitten vaikka valkoinen suomalainen mies.

En usko että Keniassakaan koululaiset menee kiroamaan opettajien nenän eteen huutamaan kirosanoja, oon ihan varma että Keniassa saa tämmöinen häiriköivä oppilas kuritusta ja rangaistuksen ja tämmöinen häirikkö oppilas erotetaan Keniassa koulusta ulos. Miksi siis Suomessa meidän tarvii toimia toisin, vaan kyllä mekin voimme poistaa tämmöisen häiriköivän oppilaan ruokalasta tai luokasta kun se on tarpeen voimatoimia käyttäen. Näin tehdään kaikissa muissakin maissa, eikä Suomen tule olla poikkeus tästä. Emmekä tarvitse Suomeen punavihreää kokeilua koska suurinosa vanhemmista ei varmasti sitä tahdo omille lapsilleen koulussa vaan tahtovat että lapset saavat kavatuksen koulussa jossa on koulurauha kaikille oppilaille, mikä myös antaa kotirauhan koteihin ja myös yhteiskuntarauhan yhteiskuntaan ja näin ollen myös vähentää tappoja, väkivaltaa jne. toisia ihmisiä kohtaan. Kun on saannut rajat lapsi elämälleen aikuisten ihmisten toimesta, kun puhuminen ei auta.

Vastaukset

Aki Saarikoski
Ylöjärvi

#21 Re: Marjo on myös paha-sisko-verkoston jäsen

2013-04-13 23:48:20

#20: Vieras Uusimaa - Marjo on myös paha-sisko-verkoston jäsen

Höpö höpö, taidat elää mielikuvitusmaailmassa joissa salaliittoja on joka nurkan takana.:DD