Lakimuutos löytöeläinten käyttämisestä koe-eläiminä pysäytettävä

Kommentoitu viesti

Suvi

#55

23.04.2013 05:41

Lukaiskaahan kommentti nro 35, siellä on järkipuhetta. Vaikken itse kannatakaan löytöeläinten käyttöä koe-eläimiksi, niin suurin osa tälläkin keskustelupalstalla pyörivistä ihmisistä voisi ottaa järjen käteen ja ajatella vähän. Oletteko ikinä tulleet miettineeksi, kuinka moni kodin hyödykkeistänne on jossakin kehitysvaiheessa testattu eläimillä? No, voisin epäillä että AIKA MONI.

Helppo se on täällä huudella "Ei kidutukselle ja eläinrääkkäykselle", mutta eikö juuri se, että voitte surutta kotiinne ja itsellenne ostaa eläinkokeilla testattuja tuotteita, riitä kumoamaan kaikki argumenttinne? Teistäkin todennäköisesti hyvin harva kieltäytyisi sairaaksi tullessaan ostamaan lääkettä parantuakseen. Muistakaahan ensi kerralla siellä kaupassa seistessänne oikeasti miettiä, mitkä ostamistanne tuotteista eivät ole missään tuotantovaiheessain testattu eläimillä ja SEISOKAA NIIDEN SANOJENNE TAKANA. Vaihtoehtoisesti voitte jättää naivit kommenttinne ja olla vähän realistisempia.

Vastaukset


Vieras

#515 Re:

2014-03-24 02:49:45

#55: Suvi -

Jos on joskus kodin hyödykkeet käynytkin läpi eläinkokeita, niin se ei tarkoita, että pitäisi edelleen olla niin. Ne hyödykkeet on jo testattu, seuraavaksi voidaankin testata sinunlaisilla ihmisillä ne hyödykkeet mitä käytät. Kuulostaa mielestäni kyllin hyvältä diililtä ottaen huomioon, että tarvitsemasi hyödykkeet ovat selvästikin eläinten kärsimyksiä tärkeämpiä.

Kai tiedät, että on olemassa muitakin vaihtoehtoja kuin A) kommentti ihmiseltä, joka ei osaa käyttää isoja kirjaimia pisteen jälkeen, ja B) eläinkokeet.

Jo 1980-luvulla puhuttiin vaihtoehtoisista kokeista, joten taidat olla pikkusen jälkijunassa eläinkokeittesi kanssa.

Tätä videota pyöritettiin elokuvateattereissa leffojen alussa mainosten ohella 1980-90 luvujen vaihteessa. Veikkaanpa, että on jäänyt monilta näkemättä.

https://www.youtube.com/watch?v=Brx2ipfmDec&index=71&list=LLGcXLPXkpDUEWTr4OcKQruw