Lakimuutos löytöeläinten käyttämisestä koe-eläiminä pysäytettävä

Kommentoitu viesti

Koe-eläinhoitaja

#124

23.04.2013 10:04

Suomessa ei käytetä koe-eläimenä koiria tai kissoja. Lemmikkikoirat voivat päästä tilastoihin esimerkiksi siksi, että niillä on testattu, syövätkö ne mielummin rehufirma x:n kuivattua nakkia vai lihapullaa, jolloin markkinoille on osattu räätälöidä maukkaampi tuote. Mikään laitos ei suostuisi käyttämään kokeessa eläintä, jonka ikää, fyysistä kuntoa, sairauksia tai loisia ei tunneta. Ja mitä kiduttamiseen tulee, eläinkokeeksi lasketaan kaikki näytteenottaminen. Joka on otattanut koirastaan verinäytteen vaikkapa virallisen terveystutkimuksen tai Lohen geenitutkimuksen vuoksi, syyllistyy sadistisella tavalla eläimen kiduttamistoimenpiteisiin. Itse olen altistanut vastaavaan jopa lapseni: hänen kehitystään seurataan ja joskus otetaan puudutuksessa verinäytekin.

Järjetön idea, typerä adressi. Ottakaa ihmiset hyvät selvää asioista ennen kuin tuomitsette. Joukossa tyhmyys tiivistyy entisestään.

Vastaukset

Oih ja voih!

#147 Re:

2013-04-23 10:50:00

#124: Koe-eläinhoitaja -

Miten on lakimuutokset tähän kirjoittamaasi asiaan vaikuttanut, mitä on tehty ennen nykyistä lakia, mitä tehdään nyt ja mitä tehdään uuden lain aikaan?

Meillä on saatu hyviä muutoksia aikaiseksi ja nyt niitä halutaan muuttaa aatamin aikaseksi.

Eli nyt lain muutoksen jälkeen laitoksetko alkavat sitten käyttämään kokeessa eläintä jonka ikää, fyysistä kuntoa, sairauksia tai loisia ei tunneta? Koska siihen lailla pyritään, että löytöeläintä saadaan käyttää eläinkokeissa ja mistä he nyt tietää löytöeläimen historiaa? Ristiriitaista todellakin!!

Jos on tarvetta, voin vapaaehtoisesti viedä kissani dna-kokeeseen, tai maistelemaan ruokia, no problem, ei siihen tarvitse löytöeläimiä käyttää.

Suomalaisten lasten kehitystä seurataan, kyllä, mutta tuskinpa lastasi ihan mille tahansa kokeilulle altistat, vai altistako?

Rumastippa haukut suuren osan ihmisiä, adressi on typerä, idea on järjetön ja me allekirjoittaneet olemme tyhmiä, mutta sinä, sinä se olet viisas!

PS. Voisin myös kirjoittaa tuohon nikin kohdalle koe-eläinhoitaja, vaan en kirjoita.


Vieras

#520 Re:

2014-03-24 03:58:55

#124: Koe-eläinhoitaja -

Onneksi on sinunlaisia ihmisiä, jotka tietävät kaiken ja voivat surutta määritellä muut ihmiset tyhmiksi. :D

http://www.animalia.fi/animalia-toimii/toimintakohteet/koe-el%C3%A4imet