Ahlmanin maitobaaria uhkaa sulkeminen

Kommentoitu viesti


Vieras

#40 Facebook-ryhmä

27.02.2011 12:40

Facebookissa on ryhmä "Tilamaidon puolesta". Liittykää siihen, ehkä saamme sitä kautta kehitettyä jotain toimintaa, jotta tämä asetusluonnos ei menisi ehdotetussa muodossa läpi.

Vastaukset

Tarja Hovila
Adressin tekijä

#53 Kiitos facebook-ryhmän perustajalle

2011-02-28 16:10:45

#40: - Facebook-ryhmä 

 Olen todella iloinen siitä, että adressin alekirjoittaneita on jo kohta 1500 henkilöä! Upeaa kannatusta suomalaisen maidontuotannon tukemiseksi osoittavat sekä allekirjoittajat että facebook-ryhmä Tilamaidon puolesta. Adressini tarkoituksena oli herättää juuri tätä keskustelua kaikkien maidotuottajien puolesta. Olemme yrittäneet vaikuttaa asetuksen valmisteluun jo viime marraskuusta lähtien tuloksetta. Valmisteleva virkamies kävi jopa tutustumassa maidon myyntiimme, jolloin yritimme tuoda esille mahdollisuutta muuttaa asetusta siten, että se antaa mahdollisuuden hyväksyä myös suoramaidon myynnin elintarvikehuoneistosta. Nyt tätä mahdollisuutta ei ole, eikä paikalliset joustot siten ole mahdollisia.

Taistelu  jatkuu! Adressi toimitetaan ministeri Anttilalle. Tiedotan asiasta adressisivulle sekä facebook- ryhmän kautta. Kiitos kaikille allekirjoittaneille ja myös niille jotka vielä allekirjoittavat!