Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#16544 Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...

01.07.2013 08:40

#16539: - Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...  

 "Ei kukaan ole viemässä "naisen ja miehen julkiselta liitolta" kunniaa tai arvoa. Tasa-arvoinen avioliittolaki takaa samanarvoisen kohtelun myös samansukupuolisille pareille ja heidän lapsilleen. Tasa-arvo ei ole keneltäkään pois."

- Kyllä kunnioitettuna ja pyhänä pidetyn avioliiton alkuperäinen merkityssisältö ja olemus peruuttamattomasti tuhoutuu , mikäli saman avioliittokehyksen (avioliittoinstituution) sisään tungettaisiin jokin siihen kuulumaton täysin vieras elementti eli lesbo- ja homoliitot. Nykyinen voimassaoleva tasa-arvoinen avioliittolaki takaa tasa-arvon kaikille naisille ja miehille, joten mitään tarvetta ei ole muuttaa sitä.

Vastaukset


Vieras

#16545 Re: Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...

2013-07-01 08:46:58

#16544: - Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin... Kyllä kunnioitettuna ja pyhänä pidetyn avioliiton alkuperäinen merkityssisältö ja olemus peruuttamattomasti tuhoutuu

 

 

 

Suomen lainsäädäntö ei tunne käsitteitä "kunnioitettu" ja "pyhä". Sanan "avioliitto" merkityssisältö laajenee tasa-arvoisen avioliittolain myötä. Tuleva laki ei koske uskonnollisten yhteisöjen toimittamia vihkimisiä.