Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#16549 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...

01.07.2013 11:43

#16548: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...

Suomen eduskunta ei muuta, eikä saa muuttaa avioliittolakia. Pidetään kiinni siitä, että avioliitto on ja pysyy vain naisen ja miehen välisenä. Muistakaa äänestää sellaisia henkilöitä jotka eivät tätä lakia muuta. Vihreät ovat muuttamassa lakeja homomyönteiseksi ja turhia menoeriä lama-aikana tekemässä.

Perhearvot ovat perheeseen syntyneet lapsemme, myös lapsenlapsemme tulevaisuudessa. Tietää ainakin onko isä tai äiti ja onko kenenkä mummo tai pappa. Sen arvon tietää ja tuntee, kun kokee sen kaiken.  Homot eivät keskenään voi synnyttää lapsia. Eikä "villissä elämässä" syntyneet lapset ole sellainen perhearvo, kun ei tiedä onko kenenkään äiti, isä mummo, tai pappa. Siksi avioliitto on säilytettävä ainostaan naisen ja miehen välisenä.

Vastaukset


Vieras

#16550 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...

2013-07-01 11:48:36

#16549: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...

Näyttää, että Sinulle ovat ongelmia asiat, jotka sateenkaariperheen lapset ylittävät suvereenisti. Onko perustuslaissa pykälä, jonka mukaan lakeja pitää säätää tyhmimpien kansalaisten ehdoilla?

Onko tämä sitten kaiken kaikkiaan tervettä menoa?

#16552 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...

2013-07-01 12:12:44

vieras

#16561 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...

2013-07-01 13:17:42

#16549: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kaikella kunnioituksella kysyisin...

"Suomen eduskunta ei muuta, eikä saa muuttaa avioliittolakia. Pidetään kiinni siitä, että avioliitto on ja pysyy vain naisen ja miehen välisenä. Muistakaa äänestää sellaisia henkilöitä jotka eivät tätä lakia muuta. Vihreät ovat muuttamassa lakeja homomyönteiseksi ja turhia menoeriä lama-aikana tekemässä."

Suomen eduskunta on lainsäädäntöelin, joten se voi muuttaa myös avioliittolakia. Mystiseksi väittämäksi jää, millä tavoin tasa-arvoinen avioliittolaki toisi mukanaan "turhia menoeriä".

 

"Perhearvot ovat perheeseen syntyneet lapsemme, myös lapsenlapsemme tulevaisuudessa. Tietää ainakin onko isä tai äiti ja onko kenenkä mummo tai pappa. Sen arvon tietää ja tuntee, kun kokee sen kaiken.  Homot eivät keskenään voi synnyttää lapsia. Eikä "villissä elämässä" syntyneet lapset ole sellainen perhearvo, kun ei tiedä onko kenenkään äiti, isä mummo, tai pappa. Siksi avioliitto on säilytettävä ainostaan naisen ja miehen välisenä."

Onpa yllättävää, että "perhearvot" tarkoittavat sukulaisuussuhteita. Ehkä sinulle tulee yllätyksenä, että sateenkaariperheissä on tälläkin hetkellä satoja lapsia, joilla on äitejä, isiä ja isovanhempia, jotka ovat biologisia ja/tai sosiaalisia. Olisi vielä kiintoisaa kuulla, mitä tarkoittaa "villi elämä". Opiskelijaelämää ilmeisesti - mutta miten opiskelijaelämän vastustaminen liittyy tähän adressiin? Onko tarkoituksena estää kansalaisten sivistyminen ja ammatin hankkiminen?