Vastustamme Farmi Nummelan suunnitelmia laajentaa sikala-broilerikasvattamoaan

Kommentoitu viesti

ihmettelijä
Vieras

#5 Erikoista vastustusta

02.04.2011 19:21

Erikoista että jopa saksassa asuvat henkilöt vastustavat tätä hanketta. No Tietysti saksalaiset haluavat tulla Suomen markkinoille, joten suomalaisten lihatuotantoa täytyy vastustaa. Muutenkin noloa että pistetään nimi adressiin muttei anneta julkaista sitä, mielenkiintoista. Tilalla vierailleena voi vain sanoa, että amattitaitoista ja asiansa tietävää porukkaa, jotka ottavat asiansa tosissaan. Tod. näköisesti tämä viesti poistetaan ylläpitäjän toimesta.

Vastaukset

Henna Hyvärinen
Adressin tekijä

#6 Re: Erikoista vastustusta

2011-05-23 22:40:48

#5: ihmettelijä - Erikoista vastustusta

Jokaisen allekirjoittaneen nimi näkyy tulosteessa, jonka olen aikanaan eteenpäin laittanut, vaikkei se täällä netissä näkyisikään. Kukaan ei siis voi nimettömästi adressia allekirjoittaa, mutta nimensä julkistamista netissä voi halutessaan rajoittaa. Siinä ei mielestäni ole mitään erikoista.

Mitä tulee viestien poistoon: Ainuttakaan asiallista viestiä en ole täältä poistanut enkä tule niin tekemään nytkään. Voit olla oikeassa sen suhteen, että Nummelat ovat asiansa osaavia. Minä kuitenkin painottaisin, että he saattavat olla sitä tällä hetkellä, mutta eläinten määrän kasvaessa niin järjettömiin määriin kuin esitetty on, eläinten hyvinvoinnista ei taatusti pystytä huolehtimaan samaan tapaan kuin nyt. Homma lähtee lapasesta ennemmin tai myöhemmin, se on varma. Sekä Kosken asukkaiden että eläinten kannalta on siis parempi, ettei koko hanketta lähdetä edes kokeilemaan, koska sillä ei ole tulevaisuutta.

Ja mainittakoon nyt vielä sekin, että yksikään henkilö Saksasta ei ole tätä adressia vielä tähän päivään mennessä allekirjoittanut, joten en tiedä sekoititko maiden liput keskenään adressia plaratessasi vai keksitkö koko jutun päästäsi. Oli miten oli, se taisi juuri viedä kannanotoltasi uskottavuuden.