Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja

Kommentoitu viesti


Vieras

#240 Herää Suomi, älä alistu eksyttäjien edessä

15.04.2011 17:25

Tämä adressi on parasta mitä nykyisen arkkipiispan aikana on tapahtunut. Ehkä tämä nyt havahtuu unesta johon Seta, vasemmisto, vihreät ja tulkaa kaikki-liike on tyhjänpäiväisellä, ellen sanoisi tyhjäpäisellä retoriikallaan vaivuttanut. Hs ja iltalehti saakoon myös osansa tosiasioiden vääristelystä ja hurmahenkisen radikalismin nimissä harjoitetusta sanan ja uskonvapauden rajoittamisesta. Muutama seurakunnan lehti on piispojen nuoleskelussaan ja päätoimittajien keskinäisessä miellyttämiskamppailussaan menettänyt viimeisetkin uskottavuuden rippeet. Agressiot niitä kohtaan jotka pyrkivät elämään kirkon tunnustuksen mukaisesti ovat osoitus avoimesta vihasta ja vainosta. Toimittajat, jotka eivät tunne edes kristinuskon alkeitakaan, ovat etujoukoissa suu vaahdossa selittämässä omia tulkintojaan. Samaa on sanottava Tulkaa kaikki liikkeen toiminnasta. Se, että maksaa kirkollisveron ja on kirkkovaltuuston tai neuvoston jäsen, ei osoita minkään sortin tunnustuksellisuutta eikä kristillistä vakaumusta. Vakaumus ja tunnustuksellisuus on nähtävissä kyseisten henkilöiden toiminnasta. Kun tällaiset henkilöt ovat julkisuudessa profiloituneet vain ja ainoastaan kristittyjen vainoojina ja kirkon perustan repijöinä mitätöimällä kirkon tunnustuksessa pitäytyvien hengellisen identiteetin, ja samalla heidän itsenä olemisen oikeuden, ollaan kirkon lopullisen hajoamisen kynnyksellä.
Perimmäinen syy tilanteeseen löytyy muutaman piispan vuosia kestäneestä myyräntyöstä kirkon perustusta vastaan. Nyisestä arkkipiispasta kaikki em. tahot saivat oivan keulakuvan agendansa toteuttamiseksi. Tämän maan ja kirkon tulevaisuus ratkaistaan varsin lyhyellä aikavälillä. HS:lla olisi tässä tilanteessa mahdollisuus tehdä parannus. Tämä adressi on juuri siitä syystä erittäin tarpeellinen. Herää Suomi, älä alistu.

Vastaukset

Tomi
Vieras

#245 Re: Herää Suomi, älä alistu eksyttäjien edessä

2011-04-16 13:44:14

#240: - Herää Suomi, älä alistu eksyttäjien edessä

Nyt kun huomenna on vaalipäivä, niin kehotan kaikkia allekirjoittaneita äänestämään KD:tä (pl. ne muutamat, jotka kannattavat sukupuolineutraalia avioliittolakia, kuten Tarja Tallqvist) , niin saadaan torjuttua kristinuskon mustamaalaus ja estettyä sukupuolineutraaliavioliittolaki. Perinteinen avioliittokäsitys ei ole homofobiaa, se on arvovalinta.

En ole homovastainen, mutta fakta on se, että avioliittolakiin liittyy adoptio-oikeus, joka ei todellakaan ole lasten edun mukaista.

Tässä hyvä blogi asiaan:

http://uskonpuolesta.blogspot.com/2010/10/ylen-homoilta-ja-paivi-rasasen-ajojahti.html

Lisätietoa:

Homoliikkeen avoin agenda:GAID-niminen homolehti 11/1987 USA artikkeli:The Overholingt The Straight America by Marshall Chirck

Poimittu Dosentti Juha Ahvion haastattelusta
1.Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto(perinteinen manipulaation keino)
2.konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homo myönteistä teologiaa
3.kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava
4.on vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita
5.homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia

Jatkoa..
6.On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin
7.homot on kuvattava positiivisesti 8.vastustajat on leimattava : Asiallisilla perusteilla ei väliä
9.homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon
10.Homofobia( sairaanloinen pelkotila= fobia )propagandatermin käyttö.Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava.
Perinteiset instituutiot on vallattava sisältä päin: koulu,kirkko,media..
Tällaistako on SETAN toiminta?

Homot syyllistyvät 10 kertaa todennäköisemmin pedofiliaan kuin heterot.

Tässä lähde: http://www.wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=27431