Antakaa turvapaikka kristitylle Markille

Kommentoitu viesti

http://areena. yle.fi/tv/1943194

#63 MARKIN TUKIRYHMÄ FACEBOOKIN??

29.07.2013 23:13

Ensinnäkin, Markin kertomus vaikuttaa uskottavalta.

Toiseksi, Mark ei ole jäämässä tänne elämään sosiaaliavun varaan, itse asiassa hän tekee kahta työtä (en itse varmaan jaksaisi yhtäkään näin epäinhimillisen raskaassa tilanteessa).

Kolmanneksi, A-studiossa 15.7. haastateltu suomalainen viranomainen vertaa tilannetta siihen, että hän itse odottaisi muutaman päivän ennen kuin lähtisi turistimatkalle Egyptiin. Pöydällä näyttää olevan Ketolan teos Uskonnot Suomessa. Antaako tämä yleisemmänkin kuvan suomalaisten viranomaisten asenteista ja ajattelutavasta ja organisaation asianmukaisuudesta?

Neljänneksi, jos on pienikin epäilys siitä, että Mark saattaisi joutua Egyptissä poliisin käsiin, niin häntä ei saa palauttaa. Siis jos vaikka olisi parin prosentin mahdollisuus kidutettavaksi joutumisesta. Hänhän on jo kahdessa työssä, ja vaikka olisi vain yhdessä. Minusta hän voisi jäädä Suomeen jo pelkällä oleskeluviisumilla ja myöhemmin todennäköisesti saada kansalaisuuden, ilman että hänen tarvitsee todistaa joutuvansa kidutetuksi Egyptissä. Meillehän tarvitaan ja haetaan ulkomailta työvoimaa.

En halua vetää kenenkään perhettä tähän asiaan, mutta miten niin ei ole uskottavaa, että perheen sisällä tapahtuu uskonnon vaihtoa päinvastaiseen suuntaan? Kuinka on mahdollista, että tällainen ei ole tuttua tällaisella alalla toimivalle viranomaiselle?

Markin jääminen Suomeen tavalla tai toisella olisi hyödyksi, jopa kunniaksi maallemme. Toivottavasti asiaa käsittelevien viranomaisten kyynisyys ei johda oikeusmurhaan, joka jäisi monen henkilön omalletunnolle ja häpeäpilkuksi laajemmaltikin.

Tässä joitakin ajatuksia, joita tuli mieleen, kun kuulin Markin tapauksesta. LAST BUT NOT LEAST, HALUAISIKO JA PYSTYISIKÖ JOKU PERUSTAMAAN FACEBOOKIN MARKIN TUKIRYHMÄN, JOTA TYKKÄÄMÄLLÄ JA JOSSA KESKUSTELEMALLA VOISI OSOITTAA TUKENSA MARKILLE KANSAINVÄLISEMMIN JA SITEN MYÖS VIELÄ TEHOKKAAMMIN KUIN HIEMAN VANHANAIKAISELLA ADRESSILLA?



Vastaukset

Epäilyttävää toimintaa maahanmuuttovirastossa

#64 Re: MARKIN TUKIRYHMÄ FACEBOOKIN??

2013-07-30 00:05:48

#63: http://areena. yle.fi/tv/1943194 - MARKIN TUKIRYHMÄ FACEBOOKIN??

Joo minäkin olen samaa mieltä tälläinen keskustelu ryhmä faceen olisi hieno juttu,olen samaa mieltä,Ja todellakin näitä tapauksia on monia Suomen valtio vaatii tiettyä summaa jonka näiden ulkolaisten täytyy saada rahaa,että voi maksaa veroja ja monet tekevät peräti kolmea työtä.Ja siltikin heidät on käännytetty takaisin vaarallisiin  kotimaihinsa.Tämä on uskomatonta,Suomen valtio ja maahanmuuttovirasto ei tiedä mitä haluaa.Pelaavat ihmisillä miten sattuvat.Olisi aika ruveta syynaamaan maahanmuuttoviraston toimia,meinaan näitä kyseen alaisuuksia on tullut nyt liian monta vastaan.

Ja kuten joku jo edellä mainitsi ennenkin on ihmisiä perusteetta,kun onvat kääntyneet kristityiksi tai muuten hakeneet turvapaikkaa on heidät palautettu kotimaihinsa.


Vieras

#66 Re: MARKIN TUKIRYHMÄ FACEBOOKIN??

2013-07-30 02:22:11

#63: http://areena. yle.fi/tv/1943194 - MARKIN TUKIRYHMÄ FACEBOOKIN??

Katsoimme areenasta Markin haastattelun. Suomalainen virkamies lateli asioita, joista ei tiedä yhtään mitään!

Olemme tehneet työtä ja asuneet maissa 23 vuotta, joissa tiedämme ja tunnemme ihmisiä, jotka ovat kuolleet marttyyrikuoleman uskonnon vaihtamisen takia. Hiljattain jopa läheinen ystävämme ja työtoverimme kuoli marttyyrikuoleman. Suomessa ei ymmärretä asian vakavuutta, ainakaan virkamiestasolla!

Maria Roimaa

#87 Re: MARKIN TUKIRYHMÄ FACEBOOKIN??

2013-07-31 15:25:26

#63: http://areena. yle.fi/tv/1943194 - MARKIN TUKIRYHMÄ FACEBOOKIN??

Hei! Tukiryhmä Facebookkiin on perusteilla, toivottavasti saamme se huomenna valmiiksi. Jaamme sen sitten tässä keskustelussa!