Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Kommentoitu viesti


Vieras

#14 Re: Re:

09.08.2013 09:53

#12: - Re:

Kangasalle kulturelli Pikonlinnantie!

Mauno Juvonen ja Riikka Juvonen töineen samaan kompleksiin.

Lepokodin kaartin jatkeeksi Ilmari Saarelainen, Asko Sarkola (Ruutanantie erkanee Pikonlinnantiestä) (Riku, Sarkola ja Riku Sarkola). Reino Eeva-Liisan veli Manner. Veikko Ennala. Inga Sulin.

Aulis Aarnio edustakoon tiedettä ja taidetta. Muitakin tieteentekijöitä tai muuten ansioituneita henkilöitä sitä raittia on rampannut. Pappeja, kanttoreita ja Kummeli-Silvennoinen (Mäntyveräjä nyt on melkein Pikonlinnantietä).

Tuusulassa on Rantatie. Kangasalla Pikonlinnantie! Tuusulassa Krapi ja golfkenttä, Kangasalla Tavela-Pikonlinna, golf ja ratsastus.

 

Vastaukset

Alkuasukas

#32 Re: Re: Re:

2013-08-10 06:57:46

#14: - Re: Re:

Riku Sarkolan ( Asko Sarkolan isä) lapsuudessa Sarkolan talo sijaitsi Pynnöläntiellä. Riun kylässä tehtiin uusjakoa ja vuonna 1921 Sarkolan talo siirrettiin nykyiselle paikalleen. Kirjassaan "Antti maailmanomistaja" Riku mainitsee mm. Pikonlinnasaaren.  Hyvä ajatus tuo Pikonlinnan kulttuuritie- erityisesti Juvoset ansaitsisivat näkyvyyttä.


Vieras

#33 Re: Re: Re:

2013-08-10 07:02:29

#14: - Re: Re:

LISÄYS:

Hyvät hyssykät! Einari Ilmoni ja veljensä Aarne aivan unohtuivat. Talo on jo aikoja sitten purettu entisen lukion naapurista, mutta kuvia lienee. Ainakin näytelmä tai kaksi.

Vierestä: Onko vaikkapa Kangasalan Urkutehdasta millään tavalla museoitu? Jos on, niin minne?

Pohdittavaksi: Onko kangasalalaisten mielestä kulttuuria

. tiede

. maanviljelys, metsätalous, kalastus, metsästys

. teollisuus

. URHEILU ja liikunta yleensä

. maanpuolustus