KANNA VASTUUSI HAUSJÄRVEN KUNTA!!!

Kommentoitu viesti

Joucca

#11 Hausjärven kunta HERÄTYS!!!!!

16.08.2013 20:43

Kunnan olisi aika herätä jo Hausjärven koulujen tilanteeseen. Esikoulussa aloitta Eskon koulussa tänä vuonna vajaat 30 lasta. Minulla on kolme lasta ja asun Hikiän kaupan lähettyvillä. Esikoiseni aloitti esikoulun Eskossa viikko sitten.

Vuonna 2012 Hikiä koulun alueella syntyi lapsia yli 50. Miten kunta sijoittaa 2012 lapset Eskon kouluun? Lähetetäänkö koulua vastapäätä asuvat lapset Oittiin tai Monniin? Myös Oitissa syntyi 2012 paljon lapsia, joten ikäluokka on suuri.

Mitä kunta sanoo esim Hikiälle muuttaville asukkaille, joilla on pieniä lapsia. "Kiitos, että maksat veroja, jotta voimme kuljettaa lapsiasi n. 50 km päivässä." No eiväthän mene verorahat ainakaan turhaan käyttöön. Hikiällä kaavoitetaan koko ajan lisää ja lapsiperheitä tulee aina vaan enemmän ja enemmän. Myös Ryttylä, Monni ja Oitti kasvavat koko ajan. Hausjärvellä on hyvä asua ja lasten kasvaa. Toivottavasti Hausjärven kunta mahdollistaa sen myös tulevaisuudessa. Itse olen pitkäaikainen Hausjärveläinen ja käynyt aikanaan Erkylän koulun, joka nyt on lakkautettu.

Vastaukset

Vesa Toivanen

#12 Re: Hausjärven kunta HERÄTYS!!!!!

2013-08-17 18:46:54

#11: Joucca - Hausjärven kunta HERÄTYS!!!!!

Pettyy Hausjärvelle muuttavat aikas pahasti, kun katselevat aikanaa kouluja tässä kunassa. Tästä videosta mallia: http://www.youtube.com/watch?v=q-lCHtrSTTc . Näitähän saa vaikka kuinka lisää, kuten meidän Koulutioimenjohtaja lehdessä kertoo. Säästöjäkin Koulutoimen johtajan mukaan syntyy roppa kaupalla. Tuolaisen parakin kustanukset ovat aika suuret. Näitä ei Koulutoimen johtajan laskelmissa näy. ( http://webdynasty.pohjoiskarjala.net/Dynasty/Nurmes/kokous/KOKOUS-917-5.HTM ). Nämähän lasketaan vasta sitten kun toteutus on jo tehty. Kukapa kantaa vastuun. Kuntalaiset maksaa ja päättäjät levittelee käsiä. No kyllä niille päättäjillekin vastuu saadaan. Ensimäinen kantelu oikeusasiamiehelle lähti jo ja lisää tulee, jos Kunnan johto edelleen jatkaa tätä per.. edellä puuhun menoa. Kunnan päättäville elimille tehtävissä esityksissä on laskelmat oltava oikeita. Harhaan johtavat laskelmat ovat laittomia ja siten kantelun arvoisia. Näitä kannattaa jatkossa välttää ainakin Hausjärven kunnan johdossa.

Kunnan hallituksen jäsenten on myös syytä miettiä miten nimittelevät kylien asukkaita kokouksissa. Erään suuren puolueen edustaja meni moläyttämään kysenlalaisen ja kunniaa loukkaavan möläyksen kokouksessa. Tästä laitoin Puolueen ylimpään johtoon kyselyn, että onko se oikein puolueen kanta. Palataan aiheeseen kun puolueen johto vastaa. Juu kyllä tulen muistuttamaan, kunhan taas Kuntaan uusia edustajia etsitään. Nyt Kansa muista mitä Hausjärven kunta tekee.




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…