Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Kommentoitu viesti


Vieras

#50 Re: KIMMO PYYKÖLLÄ EI OLE MITÄÄN YHTEYTTÄ KANGASALAAN.

17.08.2013 11:38

#49: näin meitä viedään ja lujaa - KIMMO PYYKÖLLÄ EI OLE MITÄÄN YHTEYTTÄ KANGASALAAN.

Kimmo Pyykön isä oli Ruutanassa asunut autoilija Mikko Pyykkö, äiti Sanni Pyykkö. Tytärkin heillä oli. Mikko Pyykkö oli kotoisin Kivennavalta, mistä Kangasalle tuli melkoisesti väkeä.

Googlettamalla löytyy sukuseurasta tietoa yli sata vuotta syntyneistä ihmisistä; nuoremmista ei tietoa levitellä. Siksi ei löydy Kimmo Pyykön nimeä sieltä. Kannattaa vilkaista, jos huomaakin lastensa ylläri ylläri olevan Pyykköjä...! Kivennapalaisten jälkeläiset kun ovat esimerkiksi kangasalalaistenkin kanssa naimisiin menneet, useimmat puolisonsa nimen ottaneet ja lapsia hankkineet.

Kimmo Pyykkö osallistui Kangasalan kulttuurikilpailuihin. Olen katsellut niissä hänen maalauksiaan.

Kuten moni muukin, Kimmo Pyykkö kävi kouluaan Pälkäneellä. Ainakin lukiovaiheessa; sattuu olemaan tuntemani henkilön luokkakaveri. Minulle hän tarjosi kerran bussipysäkiltä koulukyydin punaisella henkilöautolla kotini naapurissa käydessään. Kangasalla. Toikkolan suunnallakin hänet pitäisi tunteman.

Vastaukset

PUNIKKI VASSI

#51 Re: Re: KIMMO PYYKÖLLÄ EI OLE MITÄÄN YHTEYTTÄ KANGASALAAN.

2013-08-17 12:27:44

#50: - Re: KIMMO PYYKÖLLÄ EI OLE MITÄÄN YHTEYTTÄ KANGASALAAN.

SILLÄ EI OLE MITÄÄN VÄLIÄ TULEEKO SE HÖKKELI TÄNNE VAI EI. TÄMÄ KUNTALIITOS TAMPEREEN YMPÄRILLE ON AIVAN JÄRJETÖN http://yle.fi/uutiset/soteselvitys_satakuntaan_kaksi_aluetta/6543647

http://yle.fi/uutiset/sk_pirkanmaalle_jaisi_viisi_kuntaa/5058544

 

SIINHÄN EI TÄMÄN KUNNA ELIITTI NÄY KUIN HYTTYSEN JÄTTÖNÄ KUN RAKENTEET MUUTTU. TIETÄÄ SE MUUTAKIN. RAKENNEMUUTOKSIEN YHTEYDESSÄ KOK , SDP JA HALLITUPUOLUEET LEIKKAAVAT IHMISETEN ELÄMÄSTÄ KAIKKI TUET ETUUDET JA KEHYSKUNNISTA LÄHTEE KAIKKI PALVELUT ISÄNTÄKUNTAAN JOKA ON TAMPERE. SIELTÄ TULEE KEHYSKUNTIIN VALTAVASTI SAKKIA TÄYTTÄMÄÄN TYHJIÖTÄ JA TE JOILLA EI OLE NETTIÄ JOUDUTTE MATKUSTAMAAN , JONOTTAMAAN TAI ITKEMÄÄN KUN TE-KESKUKST KELAT JA SOSSUT OVAT POISSA TAI KÄSKYTYSKUNNASSA TAMPEREELLA.

 

MITÄ ME TEHDÄÄN JOLLAKIN KUNNANHALLITUKSELLA TAI KUNNANJOHTAJALLA ? EI MITÄÄN. SIINÄ JOKU PYYKÖN IHAILU ON VÄHÄN KUIN HUUTAISI KAIVOSSA JOKA ON 100 METRIÄ MAAN ALLA.

 

UHOTKAA NYT KOKKAREET JA DEMARIT JA VOISITTE KERTOA IHMISILLE TOTUUDEN MITÄ TE AJATTE TAKAA.

 

KÄSKYT TULEVAT EU:STA JA SUOMI NOUDATTAA JA NYT SE ON SIIRTYNYT KUNTIIN. KIITOS HALLITUS JA ETENKIN KOKOOMUS JA DEMARIT , OIKEIN PALJON.