Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Muutos Kimmo Pyykkö-museoon.

PUNIKKI VASSI

#51 Re: Re: KIMMO PYYKÖLLÄ EI OLE MITÄÄN YHTEYTTÄ KANGASALAAN.

17.08.2013 12:27

#50: - Re: KIMMO PYYKÖLLÄ EI OLE MITÄÄN YHTEYTTÄ KANGASALAAN.

SILLÄ EI OLE MITÄÄN VÄLIÄ TULEEKO SE HÖKKELI TÄNNE VAI EI. TÄMÄ KUNTALIITOS TAMPEREEN YMPÄRILLE ON AIVAN JÄRJETÖN http://yle.fi/uutiset/soteselvitys_satakuntaan_kaksi_aluetta/6543647

http://yle.fi/uutiset/sk_pirkanmaalle_jaisi_viisi_kuntaa/5058544

 

SIINHÄN EI TÄMÄN KUNNA ELIITTI NÄY KUIN HYTTYSEN JÄTTÖNÄ KUN RAKENTEET MUUTTU. TIETÄÄ SE MUUTAKIN. RAKENNEMUUTOKSIEN YHTEYDESSÄ KOK , SDP JA HALLITUPUOLUEET LEIKKAAVAT IHMISETEN ELÄMÄSTÄ KAIKKI TUET ETUUDET JA KEHYSKUNNISTA LÄHTEE KAIKKI PALVELUT ISÄNTÄKUNTAAN JOKA ON TAMPERE. SIELTÄ TULEE KEHYSKUNTIIN VALTAVASTI SAKKIA TÄYTTÄMÄÄN TYHJIÖTÄ JA TE JOILLA EI OLE NETTIÄ JOUDUTTE MATKUSTAMAAN , JONOTTAMAAN TAI ITKEMÄÄN KUN TE-KESKUKST KELAT JA SOSSUT OVAT POISSA TAI KÄSKYTYSKUNNASSA TAMPEREELLA.

 

MITÄ ME TEHDÄÄN JOLLAKIN KUNNANHALLITUKSELLA TAI KUNNANJOHTAJALLA ? EI MITÄÄN. SIINÄ JOKU PYYKÖN IHAILU ON VÄHÄN KUIN HUUTAISI KAIVOSSA JOKA ON 100 METRIÄ MAAN ALLA.

 

UHOTKAA NYT KOKKAREET JA DEMARIT JA VOISITTE KERTOA IHMISILLE TOTUUDEN MITÄ TE AJATTE TAKAA.

 

KÄSKYT TULEVAT EU:STA JA SUOMI NOUDATTAA JA NYT SE ON SIIRTYNYT KUNTIIN. KIITOS HALLITUS JA ETENKIN KOKOOMUS JA DEMARIT , OIKEIN PALJON.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.08.2013 15:51


Kummastelija

#53

17.08.2013 16:14

Tämä kultturitalofarssi/tragedia (valitkaa mieleisenne), on vain yksi luku Kangasalan (puuttuvan) kunnallisdemokratian pitkässä ja surullisessa saagassa. Kaikki varmaan osaavat nimetä muita lukuja: kyläkoulut, tavase jne. jne...

Juoni on tosin polveileva, mutta koostuu pitkälti koko ajan samoista aineksista. Salailua, merkillisiä konsulttiselvityksiä, rahat, jotka, kumma kyllä, eivät ole koskaan mistään muusta pois (taivaastako ne tipahtavat?) ja kyseenalaistajien hiljennysyritykset. Ja aika hyvin ovat onnistuneet. Ne hiljennykset nimittäin. Ja saaneet jopa farssimaisia piirteitä. Omakohtainen esimerkki: kävin laittamassa edellisen "EI kulttuuritalolle" adressin mainoksia eri puolille kangasalaa mm. kauppojen ilmoitustauluille. Ne kävi joku samaan tahtiin aina keräämässä pois. Pikkulintu minulle visersi tässä myös, että Kangasalan sanomien on annettu ymmärtää, että se kulttuuritalokeskustelussa nyt julkaisee aivan vääriä mielipiteitä. Arvaatte varmaan kumman suuntaisia. Siis kunnallisdemokratiaa? Kenen mielestä. Vissiin väärin ymmärretty "mies ja ääni"-periaate. Kuka siis luulee olevansa se mies ja kenen siis on se ääni?

Tämänkin selvittämistä käsittääkseni tässä adressissa vaaditaan . Toivon totisesti, että se myös tulee selvitetyksi.
Muutos kangasalle.

#54 Re: Re: Re: ?

17.08.2013 17:05

#44: - Re: Re: ?

Ylläpitäjän puolesta täältä ei poisteta yhtäkään nimeä. Allekirjoittaja voi itse poistaa allekirjoituksensa tai valita näkyykö Se julkisesti nettisivuilla. Järjestelmän aiheuttamiin virheisiin emme voi vaikuttaa.

Muutos kangasalle.

#55 Re: Re: Re: KIMMO PYYKÖLLÄ EI OLE MITÄÄN YHTEYTTÄ KANGASALAAN.

17.08.2013 17:07

#51: PUNIKKI VASSI - Re: Re: KIMMO PYYKÖLLÄ EI OLE MITÄÄN YHTEYTTÄ KANGASALAAN.

Kiitos mielipiteestäsi. Seuraavalla kerralla kirjoitathan ilman capslokia, on helpompi lukea ihan normaalia tekstiä. Viesti menee perille niinkin. 

Kiitos.

Muutos kangasalle.

#56 Re: Älkää poistako nimiä

17.08.2013 17:10

#47: - Älkää poistako nimiä

Ylläpitäjän puolesta täältä ei poisteta yhtäkään nimeä. Allekirjoittaja voi itse poistaa allekirjoituksensa tai valita näkyykö Se julkisesti nettisivuilla. Järjestelmän aiheuttamiin virheisiin emme voi vaikuttaa.

taidetta kehiin

#57 Valittajat

18.08.2013 16:52

valittavat, että kun kuntalaisilta ei ole kysytty kulttuuritalon rakentamiseen suostumusta. Jaa ettei. Kunnallinen demokratiahan on edustuksellista. Olette äänenne antaneet kuntavaaleissa ja valtuutetut ovat oman harkintakykynsä mukaan sitä käyttäneet! Hyvä, että ovat.
Samaista vanhoillista porua oli aikoinaan Tampere -talosta. Paljon on talo antanut vuosien saatossa musiikkielämyksiä meille kangasalalaisillekin. Minä uskon, että tulevaisuudessa Kangasala-talo tuo nautinnollisia hetkiä, jos vain otamme ne vastaan.
Annan mielelläni veroeuron kulttuurille. Lisäksi - museohanke on yksi vähäinen kädenojennus Karjalan siirtolaisille.
Ihmettelijä

#58 Re: Valittajat

18.08.2013 19:42

#57: taidetta kehiin - Valittajat

Eikö siirtokarjalaisten kulttuurista kertova museo olisi ollut arvokkaampi ja kiinnostavampi?


Vieras

#59 Re: Re: Valittajat

19.08.2013 04:58

#58: Ihmettelijä - Re: Valittajat

Äijälä-talo Kangasalla. Kaarina Maununtyttären Liuksialan kartanon läheisyydessä. Toiminut ties kuinka kauan, ainakin yli 20 vuotta.

Ihan Kangasalan kunnan sivuillakin saattaa matkailun kohdalta löytyä. Kauko Ilonen ja Kauko Äikäs antanevat lisätietoja.

 

 


Vieras

#60 Re: Valittajat

19.08.2013 05:13

#57: taidetta kehiin - Valittajat

Juuri niin. Valittajat ovat aivan ulalla ja jälkijunassa. Sopimussakoista ja muista urakoihin liittyvistä asioista he eivät liene kuulleetkaan.

Meiltäkin maksetaan lisää aivan mielellään, jos sitä tulee. Muualta Suomesta ja miksei ulkomailtakin tulevia vieraitamme sinne taatusti tulemme viemään. Jospa jo meillekin Kangasalta jotain?

Heikki Mäenpään kommentti oli miellyttävää luettavaa KS:ssa. Nyt pitäisi jo olla avajaisten suunnittelu täydessä käynnissä.

 


Vieras

#61 Kuhmalahdella asuvaRe: Re: Jakakaa jakakaa!

19.08.2013 06:59

#23: - Re: Jakakaa jakakaa!

Eikö Kuhmalahtikin kuuluu tavallaan Kangasalle.

Muutos kangasalle.

#62 Re: Re: Valittajat

19.08.2013 07:59

#60: - Re: Valittajat

Hei.

Mukavaa että puolustajiakin löytyy. Voitte käydä allekirjoittamassa kulttuuritalon puolesta adressin täältä http://www.adressit.com/pyykko-museo_kangasalle  Mitataan hiukan mikä todellinen kannatus on. 

Sopimussakkoja ei muuten tässäkään rakennusprojektissa ei ole, eikä ole ollut. Useimmat allekirjoittaneista eivät vastusta kulttuuritaloa, vaan tapaa jolla tämäkin projekti on kuntaan tuotu. Myöskin investointi joka taloon ollaan lainarahalla lyömässä, tilanteessa jossa kunnan talous on polvillaan. Samaan aikaan henkilöstöä lomautetaan, lastensuojelu resurssipulan takia tarkkailussa jne.

Harvojen kukkarolle sopiva harrastus meidän kaikkien kukkarosta, ilmeisesti teidän mielestänne on ok?

Muutos kangasalle.

#63 Re: Valittajat

19.08.2013 08:00

#57: taidetta kehiin - Valittajat

Valitettavaa mutta valtuutetuilla ei tässäkään ole juurikaan ollut sanavaltaa. Pieni sisäpiiri ajoi asian sisään, matkalla lennosta muutettiin jatkuvasti. 

Tästä keikasta on ollut demokratia kaukana.

Ihmettelijä

#64 Re: Re: Re: Valittajat

19.08.2013 08:46

#59: - Re: Re: Valittajat

Entä sitten, jos talkooväki väsyy? Mitä sitten? Nythän tuo museo on avoinna yhtenä iltapäivänä viikottain. Kaukot ym. ovat tehneet arvokasta talkootyötä, nyt olisi aika osoittaa, että sitä arvostetaan!

surullinen

#65

20.08.2013 11:25

muiden rahoilla on hyvä mellastaa

Vieras

#66 Re:

20.08.2013 12:20

#65: surullinen -

"muiden rahoilla on hyvä mellastaa":

Ajatelkaapa joskus asioita suurituloisen ja siis reilusti veroja maksavan lapsettoman, lapsenlapsettoman... henkilönkin kannalta...

 


Vieras

#67

23.08.2013 08:20

Jos nyt asia on niin pitkälti kiinnostanut, että olette tänne asti jaksaneet lukea näitä kommentteja, kannattaa varmaan käydä vilkaisemassa myös Kangasalan kansalaisfoorumin sivua face bookissa.

www.facebook.com/groups/14490802222626

Löytyy taustatietoa ja tiukkaa keskustelua. Kuten esim. se, että Kimmo Pyykön esitetyt meriitit eivät ainakaan kaikin osin pidäkään paikkaansa. Ja Kimmo Pyykkö museon kannattajien mielestä tämä Pyykön muunnetun totuuden esittäminen ei ole millään lailla relevanttia. Tarkoittaako tämä sitä, että kunnan rahaa jatkossakin syydetään surutta jokaiselle, joka taiteellisella vapaudella osaa keksiä sopivan tarinan, totuudenmukaisuudella ei niin väliä?
Hölmöläisten hommaa

#68 Ei verorahoin!

27.08.2013 09:00

Jos Pyykkö on niin kuuluisa kuten muutama henkilö väittää niin luultavasti ton ikäsellä miehellä
museo olisi ollut ajat sitten valmiina. Tehkööt Pyykkö ja muutama Pyykkö fani omilla rahoillaan
vaikka palatsin purnukoilleen mutta ei vähillä yhteisillä rahoilla.

Vieras

#69 Re: kultturelli

27.08.2013 19:02

Eppu 76

#70 Aina eri mieltä

30.08.2013 13:22

Kun kunta tekee jotain onko se aina väärin kuten näillä sivuillä väitetään ?
Ei ole sanon minä .
On hyvä kun vihdoin saadaan ajanmukainen estradi taiteenkin esittäjille tähän kylään , vanhin onkin yli 100 vuotta, tarvitaan vihdoinkin jotain uutta.
Jokaisella meillä on jokin kotikunta sydämessään, jos Kimmo Pyykkö pitää nuoruutensa maisemia omanaan olkoon niin, tästä on turha väitellä.
Kun Kimmo Pyykkö syntyi oli kansa liikkeelä ja monen syntymä sattui olemaan aivan toinen kuin kotikunta.
Kun minä synnyin oli meillä kylässä kolme kulttuuritaloa, Suojeluskunnantalo, Pirtti ja Työväentalo. Jokaisella porukalla omansa, eikä käyty paljoa vieraissa. Nyt kun tulossa on jotain yhteistä näyttää poru olevan melkoinen, saisimme hävetä. Kangasalan kirkonkylä on ollut kotikyläni kaiken aikaa, kaikki 76 vuotta. Iloitaan valmistuvasta talosta!




Vieras

#71 Valitan koska osaan...

30.08.2013 14:16

En asu enää kangasalla mutta asuin. Olen opiskellut matkailua ja kangasalaa paikkana, nuoren ihmisen silmin katsoessani voin todeta - tämä niin tulee olemaan suuri mätämunaus! Museo kulttuurimielessä on tietenkin aina kiinnostava idea, koska sen luullaan tuottavan rahaa, oli kulttuuri mitä tahansa niin jos siitä kiinnostuneita riittää niin rahantuloa ei voi estää. Tämä ei valitettavasti ole mielestäni todellakaan kyseisen museon tulevaisuus.

Itse en edes välitä kyseisestä henkilöstä vaikka kuinka tietäisin mitä on tehnyt elämänsä aikana ja vaikka olenkin vielä nuori en ajattele pinnallisesti pelkästään nuorten asioita ja etua. Olisi mukava jos kotimaisemassakin olisi joku kaikille yhteinen paikka jossa harrastaa ja toteuttaa itseään tai vain nauttia, taidettakin sivustakatsojana. Tottakai Kimmo Pyykkö voisi saada oman nurkkauksensa siksi aikaa kun kiinnostus lakkaa.

Mistäpä sitä nykynuorisokaan enään löytää hyvän paikan vain nähdä kavereita kun kaikkialta häädetään pois häiriön takia? Onko tullut mieleen että jos olisi paikka jossa saisi olla rauhassa ja viettää aikaa/ vaikka sitten järjestää juhlat ja välillä rellestää, niin myös häiriöt ei toivotuissa paikoissa loppuisivat? Miten olisi yhteinen kerhohuone vaikkapa - tilaa voisi varata ja ylläpito saataisiin varausmaksulla? Varausmaksu tai tilavuokra korvaisi kaiken mikä vahingossa sattuisi hajoamaan. Nuorille ja muille joilla varoja on vähemmän: vuokraat tilan summalla x joka palautetaan vähennettynä summa y mikäli olet hajottanut tilassa jotain... Onko kangasalla yhtäkään kunnollista treenikämppää? (se ei vaadi paljon kun bändillä on omat laitteensa ja soittimensa.)

Entäpä vanhempi sukupovi? Päiväkahvikeskustelukin olisi tietty mukavempaa jos sen voisi tehdä välillä muualla kuin kotona, useamman tuttavan kera? Ja jos kerta kuvanveistäminen on oikeaa kulttuuria "kulttuuritaloon" niin ovat myös musiikki, tanssi, teatteri ja kuvataide... Liikeneeko rakennelmasta näille pienintäkään nurkkausta?

All I´m saying is - use the head not your opinion! Mikä on pitempiaikaisesti kannattavaa, kahden vuoden sopimus, museo aiheesta joka kiinnostaa paikallisista ehkä ? kuinka monta ja ulkopuolisista voin todeta että määrä on pienempi. Asun nykyään Tampereella enkä mistään hinnasta lähtisi Kimmo Pyykkö museoon, olisipa ikäni tai kiinnostukseni mikä tahansa. Miten on ajateltu että museo saa kävijänsä? Onko tullut mieleen että mainostaminenkin maksaa? Kaikki tieto ei vain aina ota tuulta siipiensä alle vain suusta suuhun huhupuheena.

Olenko ylpeä kertoessani olevani kotoisin Kangasalta jos paikalle tulee suoraan keskelle keskustaa Kimmo Pyykkö museo? Rehellisesti sanottuna, En, enkä tule olemaan sitä enää koskaan. Olen kyllä ylpeä kun muistan kasvaneeni siellä ja katson paikkaa sellaisenaan mutta kaikki minkä yhteydessä voi mainita sanan kunta, ylpeyteni katoaa tuon sanan myötä. Olen vain huomannut että päätökset tehdään jonkun muun mielivallalla kuin kuntalaisten. Mistään ei tarvitse kysyä ja jos kysytään niin kysytään vääriltä ihmisiltä jotka kannattavat kaikkea mitä satutaankaan päättämään.

Kun seuraavan kerran käyn kotona ja näen keskustassa käydessäni surkuhupaisen kännissä olevia nuoria, vanhoja pakostakin kaavoihinsa kangistuneita ja niitä joilla ei muuta olisikaan kuin aikaa tehdä tai harrastaa edes jotain - syytän kaikkia maailman museioita, jotka rakennetaan mielivaltaisin päätöksin...

Kiitos ja anteeksi...
Vieras olen edelleen

#72 Re: Valitan koska osaan...

30.08.2013 14:39

#71: Vieras - Valitan koska osaan...

:) Unohdinpa ajatuksissani vieläpä lapset! Itse pidän lapsista ja haluan töihin nuorten tai lasten pariin mutta sekään ei tarkoita että vain siksi ajattelisin näin... Mutta olisihan se myös kiva saada jonkinlaista lapsille suunnattua kulttuuria? Okei, on kirjasto ja sen hieno lastenpuoli mutta onko mitää puuhattavaa muuta kuin järjestetyt kerhot ja muut vastaavat? Yksi ehdotukseni siis on Lasten puuhakeskus: Kulttuurikerho! Ohjaajien tarve työllistäisi ja samalla saisi keskustakin vähän erilaista värikästä iloista eloa pintaansa! Tarjoudun heti hiukan koulutusta hankittuani ensimmäiseksi ohjaajaksi ja vetäjäksi, teen vaikka sitten koeajan täysin vapaaehtoisesti!

Kylästä

#73 Hyvä vieras

30.08.2013 16:41

Terve tuloa katsomaa Kangasala Taloa jossa on pieni osa Kimmo Pyykön näyttelytilaa. Piirustuksiin voi tutustua kirjaston alaaulassa ja näet kokonaisuuden. RUOKALAA ET TALOSTA LÖYDÄ. Lähistöltä kyllä löydät
kohta sataa lunta

#74 Paljonkos kunta on velkaa ??

02.09.2013 06:35

Ymmärsikö että liki 70 miljoonaa ? Mites nuo maksetaan kun valtio supistaa rajusti kuntien saamaa osuutta. Nyt pihistetään ja palkattomia lomia on sosiaali ja terv puolella. Katselin tuota ehdotettua budjettia ja se menee uusiksi ja siinä ei ole tuota valtion osuutta vielä ja kun se tulee, tulee itku kun sossutädit eivät ole paikalla jakamassa rahaa. Mitäs nyt pummit jotka vieläkin visertää että kunta on rikas ja kiittyköön meihin tampere ja muut kunnat. Ha ha

Vieras

#75 Re: Hyvä vieras

02.09.2013 09:26

#73: Kylästä - Hyvä vieras

Huomasittehan että Pyykköä on kolmessa kerroksessa, joten ei aivan pieni osa tiloista...