Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Kommentoitu viesti


Vieras

#60 Re: Valittajat

19.08.2013 05:13

#57: taidetta kehiin - Valittajat

Juuri niin. Valittajat ovat aivan ulalla ja jälkijunassa. Sopimussakoista ja muista urakoihin liittyvistä asioista he eivät liene kuulleetkaan.

Meiltäkin maksetaan lisää aivan mielellään, jos sitä tulee. Muualta Suomesta ja miksei ulkomailtakin tulevia vieraitamme sinne taatusti tulemme viemään. Jospa jo meillekin Kangasalta jotain?

Heikki Mäenpään kommentti oli miellyttävää luettavaa KS:ssa. Nyt pitäisi jo olla avajaisten suunnittelu täydessä käynnissä.

 

Vastaukset

Muutos kangasalle.

#62 Re: Re: Valittajat

2013-08-19 07:59:06

#60: - Re: Valittajat

Hei.

Mukavaa että puolustajiakin löytyy. Voitte käydä allekirjoittamassa kulttuuritalon puolesta adressin täältä http://www.adressit.com/pyykko-museo_kangasalle  Mitataan hiukan mikä todellinen kannatus on. 

Sopimussakkoja ei muuten tässäkään rakennusprojektissa ei ole, eikä ole ollut. Useimmat allekirjoittaneista eivät vastusta kulttuuritaloa, vaan tapaa jolla tämäkin projekti on kuntaan tuotu. Myöskin investointi joka taloon ollaan lainarahalla lyömässä, tilanteessa jossa kunnan talous on polvillaan. Samaan aikaan henkilöstöä lomautetaan, lastensuojelu resurssipulan takia tarkkailussa jne.

Harvojen kukkarolle sopiva harrastus meidän kaikkien kukkarosta, ilmeisesti teidän mielestänne on ok?