Adressi Päivi Räsäsen ministerinä jatkamisen puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#210 Re: Re: Re: Re: Re:

20.08.2013 07:00

#209: TapsaK - Re: Re: Re: Re:

 

 

Provosoituminen on sinun tulkintasi, joka ei vastaa todellisuutta.;}

Erokirkosta.fi-sivuston kautta kirkosta eronneet ovat hyvin usein maininneet eronsa syyksi Päivi Räsäsen lausunnot. Muitakin syitä toki on, ja ne kaikki ovat yhtä hyviä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaukset

TapsaK

#211 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-20 17:51:55

#210: - Re: Re: Re: Re: Re:

Kyllä minä olen huomaavinani yhtäläisyyksiä Päivi Räsäsen puheista heränneiden vastareaktioiden ja äärimuslimien aikaansaamien mielenosoitusten välillä. Esitystapa vain on toinen. Ihmettelen kyllä kirkosta eronneiden motiiveja. Ovatko he kuin joku sopulilauma, kun yksi lähtee liikkeelle, mennään massan mukana? Antavatko he yksityisen henkilön sanomisille niin suuren painoarvon vaikkei se edes edustaisi heidän näkemystään?

Miksihän ev.lut. kirkko ei omalta osaltaan kerro, mikä on sen linja jos se kuitenkin kertoo aina Räsäsen puheiden yhteydessä että "tämä ei ole kirkon kanta". Ja kristityt asiantuntijat kuitenkin tietävät kertoa että Räsäsen linjanvedot ovat sittenkin luterilaisen kirkon oppien mukaisia. Eikö tämä sitten ole tulkittavissa siten että kirkosta eroajia (sekä muita itseään pakanoiksi luokittelevia) ei kiinnosta pätkän vertaa kristinuskon ja raamatun Jumala.