Kotihoidon tuen jakaminen perheiden päätettäväksi

Kommentoitu viesti

turhan työn tekijä

#218 ehdotan kosteus ja homemittausta

04.09.2013 13:21

Luulen tehneeni arvokasta työtä hoitamalla lapseni kotona vaan toisin minulle nyt osoitetaan... kylmät itsekeskeiset arvot juurtuvat yhä tiukemmin hallitukseemme. Päättäjien omasta näkökulmasta on hiukan vaarallista tehdä koko kansaa koskevia päätöksiä. Kyseisten päättäjien palkoillahan varmaan elättäisi pari jalkavaimoakin. Vaan niillä taitaa jo olla omat duunit.

Lapsiperheet ovat heikoimmilla tässä yhteiskunnassa. Lapsiperheet ovat todella kuormittuneita suhteessa lapsettomiin työssäkäyviin. Palkkatyön lisäksi vapaa-aikaahan ei käytännössä ole. Ja minusta monen lapsen äitinä raskainta on lasten yöheräily. Kyllä, kolmevuotiaskin heräilee öisin ja jos molemmat vanhemmat piiskataan töihin pikkulapsivaiheessa, kysyn vaan, mistä ne säästöt kertyvät. Tai saatan arvata että psykiatrinen sairaanhoito saisi lisäasiakkaita. Kun käytännössä isän ei ole mahdollista jäädä kotiin, duunii painaa molemmat vanhemmat. Ja se duuni voi olla hivenen ristiriidassa omien arvojen kanssa ja tästä seuraa että....Katsokaapa ennen tuota uudistusta, että psykiatrisessa sairaanhoidossa on jonot purettu loppuunpalaneille ja masentuneille vanhemmille!!!!!!!!!!!

Ja kosteus ja homemittausta hallituspuolueille ehdottaen (olisiko sinne hattuun noussut jotakin)

Vastaukset

,mml

#225 Re: ehdotan kosteus ja homemittausta

2013-09-04 20:53:24

#218: turhan työn tekijä - ehdotan kosteus ja homemittausta

haist sie home. mitä itsekeskeistä siinä on että isätkin hoitaa lapsiaan. eikä se sun lapsien hoito ole sen arvokkaampaa kuin mikään muukaan homma. lapsiperheet ei todellakaan ole heikoimmassa asemassa vaan niitä paapotaan joka suunnalta. ja mikä on se perhe joka ei ole lapsiperhe, haloo, itsekä ja tyhmä p...a