Hurstin ruoka-apu pidettävä toiminnassa!

Kommentoitu viesti

FLEMARILTA

#16 järkeäkö

07.05.2011 15:18

safkan jakamisesa ei ole mitään vikaa vaan tossa miten se hoidetaan ottaisivat oppia pelastusarmeiasta. toi hurstin nurkka harjussa on kuin kaatopaikka sieltä rotille nakataan safkat mitä ei saa rahksi muutettua. siinä syy miksi haluan sen täältä pois. ottakaa te kannattajat oman kotitalonne alakertaan moniko ottaisi? haloo ja herätys.

Vastaukset

HK

#18 Re: järkeäkö

2011-05-07 15:30:13

#16: FLEMARILTA - järkeäkö

Vai että rahaksi muutettua? Mitäköhän rahaa se Hursti tekee ILMAISELLA ruuanjakelulla??

Mielestäni kertomaasi ongelmaan ei fiksuin ratkaisu olisi Hurstin häätö, vaan pikemminkin toiminnan uudelleenorganisointi. Tämänkin olisi voinut ottaa asiallisesti keskustelun aiheeksi Hurstin ja taloyhtiön kanssa ja uskon, että kierrätys onnistuisi esimerkiksi taloyhtiön hoitamalla biojäteroskiksella!

Jos itse asuisin Hesarilla en kokisi ongelmaksi että talossani tapahtuisi ruokajakelu parin tunnin ajan keskipäivällä. Sehän on jo osa kalliolaista perinnettä! Tämä nurkkahan on muutenkin holistien suosima pussikaljoittelupaikka, joten kaikkia roskia ei voi Hurstin piikkiin laittaa! Nämä ammattilaisethan eivät torilta poistu ennenkun kalliosta poistetaan kokonaan Alko. ;)




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…