Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Kommentoitu viesti

Tuula Komsi

#187 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asian ohi

19.09.2013 07:55

#185: - Re: Re: Re: Re: Re: Asian ohi

En osaa vastata Aarnion tarkoituksista, kun en ymmärtänyt hänen kirjoituksensa pointtia Sanomissa vähimmässäkään määrin. Pitäisikö kysyä häneltä itseltään... satutko tietämään, josko joku näistä tämän kommenttiketjun nimimerkeistä olisi Aulis Aarnio? Omalla nimellään häntä ei keskustelupalstoilta löydy...

Vastaukset


Vieras

#189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asian ohi

2013-09-19 08:53:13

#187: Tuula Komsi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asian ohi

Aulis Aarnion teksti oli peruskauraa. Siis sitä, jota opetetaan kunnallis- ja hallintotieteiden aikaisemmin arvosanaopetukseksi nimitetyssä koulutuksessa. Luulisin, että nämä asiat paukutetaan luottamushenkilöiden päähän. Ainakin edellisellä paikkakunnalla asuessani ymmärsin luottamushenkilöille juuri näitä asioita selvennettävän.

Luulisin myös, että jo lukiossa yhteiskuntaopin yhteydessä kunnallinen päätöksenteko valituksineen on sinunkin kouluaikanasi käyty läpi. Ainakin Pirkko Helppolainen, sittemmin Kuhanen, tarmokkaasti näitä asioita käsitteli 1960-luvulla. Kangasalan yhteiskoulussa, lukiossa.

Olen saanut sen käsityksen, että samat seikat ovat hämäriä ainakin Heini Niklas-Salmiselle. Näitä asioita ei hoideta kanteluilla. Ei ainakaan niin, että päätös muuttuisi.

"Kangasala-talolle" tuntuu kertyvän käyttöä:

1) jokaiselle kuntalaiselle tarkoitettu kurssi siitä, miten kunnallinen päätöksenteko toimii

2) kunnallistalouden kurssi

3) kansantalouden kurssi

4) yritystalouden kurssi

6) unkarilainen kulttuuri (Tuula Komsi, Outi Karanko-?)

.

.

:)