Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Kommentoitu viesti

Kristiina Kalliojärvi

#190 Kurssitarjonta tulevassa "Kangasala-talossa"

19.09.2013 10:07

Eivätköhän nuo kurssit olisi tarpeellisia ennenkaikkea tämän Kimmo Pyykkö-mausoleumin taustavoimille. Pienenä korjauksena esittäisin kuitenkin unkarilaisen kulttuurin kurssin korvaamista matematiikan alkeiskurssilla.

Tuon porukan nykyisen matematiikkan osaamisen mukaanhan: kuralla oleva kuntatalous miinus ties kuinka monta miljoonaa = ei ole mistään eikä keltään pois. Ja auttaa Kangasalan uuteen nousuun?

Vastaukset


Vieras

#192 Re: Kurssitarjonta tulevassa "Kangasala-talossa"

2013-09-19 11:01:38

#190: Kristiina Kalliojärvi - Kurssitarjonta tulevassa "Kangasala-talossa"

No selkokielellä seuraavasti:

A. Heini Niklas-Salminen on tehnyt kantelun. Sillä tavalla ei päätöstä kumota. Heini Niklas-Salminen on tältä osin se, joka on kurssituksen tarpeessa.

B. Asioita lähempää seuranneena tiedät, onko mahdollinen salaisuuksien rikkoja Heini Niklas-Salminen vai Tuula Komsi. Aulis Aarnio saattoi vastaisen varalle antaa ohjetta. En lähde penkomaan menneitä. Selvittäkää kolmen kopla keskenänne, kuka sanoi ja mitä ja koska. Missä asemassa ollessaan.

Matematiikan suhteen olen samaa mieltä. Menetelmäopintojenkin suhteen. Yrityksen taloustieteessä, sen laskentatoimessa (rahoitus ja verotus) ja kansantaloustieteessä on matematiikkaa tai paremminkin laskemista yllin kyllin. Markkinoinnissa. Psykologiassa. Niiden lisukkeeksi on hyvä opiskella yhteiskuntatieteitä, lakia, kasvatustieteitä, kunnallisasioita ja hallintotieteitä. Kieliäkin. IT-taitojen ja varsinkin 10-sormijärjestelmän hallinta eivät nekään ole pahitteeksi. Kaikessa on jatkuvasti päivittämisen ja parantamisen varaa. Jokaisella.

Ihan mielelläni kuuntelisin uudelleen Kyösti Pulliaisen luentosarjat. Vaikka siellä veistosten kanssa samassa tilassa.