Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Kommentoitu viesti

Kristiina Kalliojärvi
Vieras

#213 Re: Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

20.09.2013 14:32

#212: Valitse nimimerkki - Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

Tuo kommenttisi on sen verran ansiokas, että vastaan nyt siitä huolimatta, että olet nimetön trolli.

Ensinnäkin, miten voin mennä henkilöösi, kun minulla tai kellään muullakaan kommenttisi lukijalla ei, sattuneista syistä, ole mitään tietoa, kenen persoonasta mahtaa olla kysymys?

Mutta asiaan mennäkseni: Kyllä, kuulun ryhmään nimeltä Unionin haudankaivajat. Jätit vain sopivasti pois nimemme loppuosan, joka määrittää ryhmämme tarkoituksen:  ITSENÄISYYS LAILLISUUS KANSANVALTA                                                  Ilmeisesti et jaksanut lukea sinne asti. Mukava, että halusit kertoa täällä muillekin, että johdonmukaisesti sekä kunnallisella, että valtiollisella tasolla ajan samaa asiaa: kansalaisten laillista oikeutta vaikuttaa itseään koskevaan päätöksentekoon. Kun olen vähän ujo tuomaan omia ansioitani esiin, olen oikein tyytyväinen, kun joku muu tekee sen puolestani. Kiitän myös Unionin Haudankaivajien puolesta saamastamme mainoksesta. Lisättäköön vielä, että toisin kuin esim. Vapaamuurararit, me emme ole mikään salaseura, vaan mukaan ovat tervetulleita kaikki itsenäisyyden, laillisuuden ja kansanvallan palauttamisesta kiinnostuneet. Helpoiten meidät löytää ( kuten ystävämme nimetön trolli on tehnyt) menemällä katsomaan face book-ryhmämme sivuja.

Viimeiseksi vielä tuosta Persu-jutusta. En ole perussuomalainen, vaan sitoutumaton, itse asiassa sangen epäpoliittinen henkilö. Tuula Komsi on perussuomalainen. Tietääkseni kuitenkaan vielä ei ole säädetty lakia, jonka mukaan Perussuomalaisilla ei ole sananvapautta tai olemassaolo-oikeutta, vaikkakin esim. hallitus sellaisen mielellään voimaan saattaisi. Heini Niklas Salminen on keskustalainen. Kulttuuritalon/KimmoPyykkö-museon vastustajia on jokseenkin kaikissa puolueissa, joten tästä on aivan turha yrittää tehdä puoluepoliittista kysymystä.

 

 

Vastaukset


Vieras

#214 Re: Re: Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

2013-09-20 16:13:51

#213: Kristiina Kalliojärvi - Re: Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

ITSENÄISYYS LAILLISUUS KANSANVALTA  Mitä tämä on muuta kuin sloucan / iskulause, mitä politikot käyttävät. Teillä on vielä suurempi missio kun museo, Unionin hautaus.

Ei periksi milliäkään.

#215 Re: Re: Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

2013-09-20 16:20:58

#213: Kristiina Kalliojärvi - Re: Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

Älkää antako periksi hyvät ihmiset. Sekä Kristiina ja Tuula koittavat vain helpottaa teidän tulevia maksuja mitä tästä härdellistä aiheutuu. Tämä ei ole puolueesta kiinni. tämä kohdistuu tavalla tai toisella meidän kunnallisveroon ym. maksuihin jotka nousevat joka asiassa mitä enempi kunnat velkaantuu. Jos ihmiset ovat katsoneet viimeiset 2 v. tämän maan yt-neuvotteluja - irtisanomisia ym. meillä pitäisi vetää herranen aika kukkaronnyörit kiinni. Täällä on osassa Suomea kunnissa joku hillitön rakennusvimma ja kaikki velkarahalla . Katsokaa kuntien tilaa netistä mistä saa tietoa miten järkyttävässä tilassa tämän maan kunnat nyt ovat - siis persauki suorastaan.

Tämä hirveä velkaantuminen on itseasiassa mitä mainion syy tehdä " pakkoliitoksia " ja niitä tulee paljon ja koko kuntakenttä muuttuu totaalisesti. Tsemppiä ja ei päästetä kunnan eliittiä ihan helpolla. Painetaan päälle ja yhdessä me voimme edes hiukan lisätä painetta tähän touhuun.