Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Muutos Kimmo Pyykkö-museoon.

Tuula Komsi

#201 Re: Voi hyvät siskot

19.09.2013 19:19

#199: - Voi hyvät siskot

Ei niin, siksi en ole tällä palstalla kertaakaan ennen eilistä ollut osallistunut minkäänlaiseen suunpieksäntään. Sitä ovat harrastaneet täällä vallan muut, ja kaiken lisäksi raukkamaisesti nimimerkin suojissa - kuten sinäkin nyt. Minä ainoastaan tulin tänne vastaamaan omalla nimelläni joihinkin kysymyksiin, joita minulle oli esitetty - vaikka aina en ymmärtänyt kysymysten ja kysyjien motiiveja.

voi taivas...

#202 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asian ohi

19.09.2013 19:26

#194: - Re: Re: Re: Re: Re: Asian ohi

Vielä hatarammat tiedot Kimmo Pyyköstä on niillä noin viidellä miljoonalla suomalaisella, jotka eivät edes tiedä, kuka Kimmo Pyykkö on. Ja miksi pitäisikään tietää?

Toivottavasti ei enää laittomuuksia

#203 Harmittavat kantelut

19.09.2013 20:42

Kylläpä on harmillista että joku kantelee ja nostaa esiin kyseenalaisia toimintatapoja! Sanonta maahan kaatunutta maitoa on turha surra, pitää varmasti paikkansa. Mutta jos kantelun avulla saadaan varmistettua että kannu pysyisi jatkossa tukevammin kädessä ja maito tallessa, niin enemmänhän siitä on hyötyä pitkässä juoksussa. Aarnion uhkailukirjoitus oli lajissaan kiinnostava, hän ei millään lailla tuonut ilmi että on ollut museoprojektin kantavia voimia toimiessaan Kimmo Pyykön konsulttina. Luulisi oikeusoppineelle olevan merkitystä mikä on oikein ja mikä väärin, eikä se voiko päätöstä muuttaa.

Perustavanlainen muutos asioiden julkisuudesta on tapahtunut sen jälkeen kun Aarnio on oppinsa saanut koska hän väitti että asiat tulevat julkisiksi vasta päätöksenteon jälkeen. Julkisuuslain idea kuitenkin on 'toteuttaa avoimuutta sekä mahdollisuutta valvoa julkisen vallan ja julkisten varojen käyttöä, mahdollistaa vapaa mielipiteen muodostus ja julkisen vallan käyttöön vaikuttaminen samoin kuin oikeuksien ja etujen valvominen. Julkisuuslain keskeisenä tavoitteena on valmistelun julkisuuden lisääminen. Tiedonsaanti viranomaisissa valmisteltavina olevista yleisesti merkittävistä asioista on välttämätöntä osallistumis-mahdollisuuksien luomiseksi ja turvaamiseksi, mikä korostuu myös julkisuuslain 19 §:ssä säädetyissä tiedonantovelvoitteissa.'
aution kunnan keskustassa käynyt

#204 Missä on talon piirrustukset nähtävissä?

20.09.2013 05:04

Onko tieto salaista ja kuuluuko ne kunnan väestön nähdä ? Sitä ihmettelen miksi kirjaston työntekijät joutuvat sinne töihin . Mitä he siellä tekevät ? Ovatko he kahvinkeittoihmisiä kun eliitti kokoustaa, vai mitä ?

Meneekö juttu niin että Kangasalan kunta ottaa velkaa , vai takaa sen velan ja tuo kulttuuriväki maksaa sen jos tuo museo imee väkeä ? Kovin vähän avoint tietoa , ainakin minulle ei ole auennut koko homma.

Kunnan keskusta-alue tarvitsee kahviloita ja muita liiketiloja joissa voi asioda viikonloppuina. Kun siellä käy niin luulee olevansa jossain aitiomaassa kun ihmisiä eikä edes yhtä kahvilaa näy . Todellinen kulttuurikunta ja keskusta ruma kuin mikä. Ihan hirvittää kun tulee jostakin linjurilla takaisin tänne ja tuo harmaa ja autio kuntakeskus hyppii silmille. Todella ankea paikka.

Vieras

#206 Re: Harmittavat kantelut

20.09.2013 05:46

#203: Toivottavasti ei enää laittomuuksia - Harmittavat kantelut

Kanteluita on ennustettavissa jatkossakin - seuraavaan valtuustoon nyt itseään änkeävien henkilöiden toimista. Kyllä seuranta tulee pelaamaan - kriteerit on nyt asetettu.


Vieras

#207

20.09.2013 06:44

Asetan tavallisen ihmisen taloudelliset tarpeet tämän asian edelle.

Vieras

#208 Re:

20.09.2013 07:54

#207: -

Pitkän elämäni kokemuksella joudun toteamaan, että tavallisen ihmiset tarpeet ovat joskus loputtomat.

Krantuimpia ovat monesti ne, joilla on vähiten taloudellisia varoja kranttuiluun. Mutta sossuhan antaa, kun on ammattiruikuttaja asialla. Voi sitä tavaran määrää muuton koittaessa. Kaikki vehkeet ja vempaimet - sellaiset, joita ei ole 60 %:n veroja tuloistaan maksaneen henkilön muijallakaan...


Vieras

#209 Re: Re: Voi hyvät siskot

20.09.2013 11:13

Anonymi

#210 Persut ovat liikkeellä...

20.09.2013 11:16

Persuilla, joskus muillakin tuntuu olevan johtoajatuksena vastustaa jo tehtyjä ratkaisuja, kuunnella kansaa turuilla ja toreilla,
missä ajatus yleensä kulkee hyvin pinnalla, ottaa ne teemat näistä puheista.
Niihin on helppo yhtyä, eikä se ole mitään kapulakieltä. Tuttua toimintaa historiasta.

PS. T. Komsi  olet mielestäni uusradikali, mitä myös jäsennyytesi mm. porukassa UNIONIN HAUDANKAIVAJAT todistaa. Kimmo Pyykkö Museon vastustus on ehkä vain yksi monosta mitä vastustat.

Kristiina Kalliojärvi

#211 Re: Persut ovat liikkeellä...

20.09.2013 11:37

#210: Anonymi - Persut ovat liikkeellä...

Kierrätys kunniaan, mutta tämä saman kommentin toistaminen tuskin säästää luontoa, yhtä vähän kuin se saa tästä toistosta lisäarvoa. Se oli tarpeeksi järjetön ja esittäjälleen häpeäksi jo ensi kerralla.

Ja niin paljon kuin se nyt näyttää joitakin harmittavankin, demokratia ihan oikeasti tarkoittaa, että kaikkien mielipiteillä on sama arvo. Mies ja ääni periaate ei tarkoita, että on vain yksi miees tai kourallinen miehiä, joilla on se ääni ja muut saavat osallistua vain maksamalla.

Jos sinä nimetön kirjoittaja, olet nyt kuitenkin niin ihastunut tuollaiseen yhden miehen sanelupolitiikkaan, ehdotan muuttoa Pohjois-Koreaan. Voithan yrittää vaikka Kim Jong-ul:iksi Kim Jong-ul:in tilalle.

Ja lupaukseni jankkaamiseen kyllästyneille lukijoille: tämä oli viimeinen kerta kun aion ruokkia tätä nimetöntä trollia ansaitsemattomalla huomiolla.

Valitse nimimerkki
Vieras

#212 Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

20.09.2013 11:50

#211: Kristiina Kalliojärvi - Re: Persut ovat liikkeellä...

Meni liiaksi minun henkilööni, yritin yleistää, teitä museon vastustajia ei saa..ainakaan loukata, kun ootte niin viattomia, me puolustajathan olemme vaikka mitä.

PS. Taidat olla myös UNIONIN HAUDANKAIVAJA

SEURAAVA KOKOUS Muistuttelen jälleen seuraavasta kokouksesta, joka pidetään 21.9 Kangasalla. Ilmoitukset mahdollisimman pian joko Kehto-foorumissa tai suoraan minulle fb-viestillä tai sähköpostin kautta (laittakaa mielellään mukaan puhelinnumeronne, paitsi vanhat jäsenet, joiden yhteystiedot minulla jo on). Sähköposti-osoite: kristiina.kalliojarvi@kolumbus.fi.

 

 

Kristiina Kalliojärvi
Vieras

#213 Re: Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

20.09.2013 14:32

#212: Valitse nimimerkki - Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

Tuo kommenttisi on sen verran ansiokas, että vastaan nyt siitä huolimatta, että olet nimetön trolli.

Ensinnäkin, miten voin mennä henkilöösi, kun minulla tai kellään muullakaan kommenttisi lukijalla ei, sattuneista syistä, ole mitään tietoa, kenen persoonasta mahtaa olla kysymys?

Mutta asiaan mennäkseni: Kyllä, kuulun ryhmään nimeltä Unionin haudankaivajat. Jätit vain sopivasti pois nimemme loppuosan, joka määrittää ryhmämme tarkoituksen:  ITSENÄISYYS LAILLISUUS KANSANVALTA                                                  Ilmeisesti et jaksanut lukea sinne asti. Mukava, että halusit kertoa täällä muillekin, että johdonmukaisesti sekä kunnallisella, että valtiollisella tasolla ajan samaa asiaa: kansalaisten laillista oikeutta vaikuttaa itseään koskevaan päätöksentekoon. Kun olen vähän ujo tuomaan omia ansioitani esiin, olen oikein tyytyväinen, kun joku muu tekee sen puolestani. Kiitän myös Unionin Haudankaivajien puolesta saamastamme mainoksesta. Lisättäköön vielä, että toisin kuin esim. Vapaamuurararit, me emme ole mikään salaseura, vaan mukaan ovat tervetulleita kaikki itsenäisyyden, laillisuuden ja kansanvallan palauttamisesta kiinnostuneet. Helpoiten meidät löytää ( kuten ystävämme nimetön trolli on tehnyt) menemällä katsomaan face book-ryhmämme sivuja.

Viimeiseksi vielä tuosta Persu-jutusta. En ole perussuomalainen, vaan sitoutumaton, itse asiassa sangen epäpoliittinen henkilö. Tuula Komsi on perussuomalainen. Tietääkseni kuitenkaan vielä ei ole säädetty lakia, jonka mukaan Perussuomalaisilla ei ole sananvapautta tai olemassaolo-oikeutta, vaikkakin esim. hallitus sellaisen mielellään voimaan saattaisi. Heini Niklas Salminen on keskustalainen. Kulttuuritalon/KimmoPyykkö-museon vastustajia on jokseenkin kaikissa puolueissa, joten tästä on aivan turha yrittää tehdä puoluepoliittista kysymystä.

 

 


Vieras

#214 Re: Re: Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

20.09.2013 16:13

#213: Kristiina Kalliojärvi - Re: Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

ITSENÄISYYS LAILLISUUS KANSANVALTA  Mitä tämä on muuta kuin sloucan / iskulause, mitä politikot käyttävät. Teillä on vielä suurempi missio kun museo, Unionin hautaus.

Ei periksi milliäkään.

#215 Re: Re: Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

20.09.2013 16:20

#213: Kristiina Kalliojärvi - Re: Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

Älkää antako periksi hyvät ihmiset. Sekä Kristiina ja Tuula koittavat vain helpottaa teidän tulevia maksuja mitä tästä härdellistä aiheutuu. Tämä ei ole puolueesta kiinni. tämä kohdistuu tavalla tai toisella meidän kunnallisveroon ym. maksuihin jotka nousevat joka asiassa mitä enempi kunnat velkaantuu. Jos ihmiset ovat katsoneet viimeiset 2 v. tämän maan yt-neuvotteluja - irtisanomisia ym. meillä pitäisi vetää herranen aika kukkaronnyörit kiinni. Täällä on osassa Suomea kunnissa joku hillitön rakennusvimma ja kaikki velkarahalla . Katsokaa kuntien tilaa netistä mistä saa tietoa miten järkyttävässä tilassa tämän maan kunnat nyt ovat - siis persauki suorastaan.

Tämä hirveä velkaantuminen on itseasiassa mitä mainion syy tehdä " pakkoliitoksia " ja niitä tulee paljon ja koko kuntakenttä muuttuu totaalisesti. Tsemppiä ja ei päästetä kunnan eliittiä ihan helpolla. Painetaan päälle ja yhdessä me voimme edes hiukan lisätä painetta tähän touhuun.

Kristiina Kalliojärvi

#216 Re: Re: Re: Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

20.09.2013 17:34

#214: - Re: Re: Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

Ovatpa paremminkin tainneet poliitikot vältellä noiden sanojen käyttöä, ymmärrettävistä syistä. Ja niin kauan, että on päässyt niiden sisältö kokonaan unohtumaan. Siitä sisällöstähän me nyt koetamme noita poliitikkoja muistuttaa.

Kommentistasi voisi melkein joku ilkeämielinen päätellä, ettet oikein tuota kolmikkoa: itsenäisyys, laillisuus, kansanvalta, kovin korkealle noteeraa. Siitä vain huomaa, että kannattaa miettiä  vähän tarkemmin, miten asiansa muotoilee, ettei tule väärinymmärretyksi. Sillä ilkeämielisiä tulkitsijoita maailmassa riittää.

"uusradikalius" (??) nousuun!! :D

#217 Re: Persut ovat liikkeellä...

20.09.2013 23:08

#210: Anonymi - Persut ovat liikkeellä...

Olen saanut sen käsityksen, ettei T. Komsi suinkaan "vastusta Pyykkö-museon vastustusta", kuten ansiokkaassa ja analyyttisessä kommentissasi terävästi esitit :) [tekstini laji tässä:IRONIAA] Eikä hän vastusta demokratiaa eikä kansan kuuntelemista "turuilla ja toreilla". Haluaisin tietää, mikä puolue NIMENOMAAN haluaa välttää kansan kuuntelemista, oli asia sitten pyykkö-museo tai vaikkapa Suomen itsenäisyys. Siis jos nimenomaan haluaa kannattaa ihailemaasi "kapulakieltä" käyttävää ja kansalaisten mielipiteet sivuuttavaa ryhmää, kuka ilmoittautuu sellaiseksi puolueeksi tai ehdokkaaksi. (Sinä itse et kelpaa, koska jo tavallisenkin tekstin tuottaminen on näköjään vaikeaa, joten "kapulakieli" olisi sinulle aivan ylivoimaista. Mutta älä ota tätä loukkauksena, koska nimenomaan kapulakieli on totalitarismin ja joskus jopa kafkamaisen absurdiuden ja ihmisoikeuksien murskaamisen tunnusmerkki.) Ja mimmoinen on "uusradikali" jos T. Komsi on sellainen?


Vieras

#218 Re: Re: Re: Re: Re: Persut ovat liikkeellä...

21.09.2013 15:51

Kristiina Kalliojärvi

#220 Kimmo Pyykkö-museo oy?

22.09.2013 07:24

Pieni kaino kysymys: miten nämä Persu kommentit liittyvät tämän adressin aiheeseen? Perussuomalaisetko ne ovatkin törsäämässä peruspalveluista leikattavalla ja velkarahalla Kimmo Pyykölle annettavaan (suureen ja rumaan) lahjapakettiin?

Totesin tuolla jo edellä, että vastustajia on jokseenkin joka puolueesta, vaikkakin joissain puolueissa sen ääneen lausuminen vaatii suurempaa rohkeutta, kuin toisissa.

Kannattajilla tuntuu kyllä myös olevan tuo rohkeus hukassa, koskapa ainakaan täällä ei ole vielä yhtäkään nähty omalla nimellään asiaansa ajamassa. Eikö olisi jo aika -varsinkin te, jotka tämän hankkeen olette alulle laittaneet. Jos se tosiaan on niin loistava suunnitelma Kangasalan talouden j vetovoiman kääntämiseen noususuhdanteeseen, eikö teidän pitäisi nyt käyttää tilanne hyväksenne ja olla täällä vaatimassa kunniaa itsellenne. Teillähän täytyy myös olla raudanlujat perustelut tälle hankkeelle, koska olette uskaltamassa tässä taloustilanteessa lähteä tälläiseen uhkapeliin. Tulkaa kertomaan ne perustelunne ja näyttämään ne laskelmanne, joista selviää kuinka tuottoisa tämä hanke tulee Kangasalle olemaan.

Tai vielä paremmin: jos tämä on niin pomminvarma menestys (ja senhän täytyy sitä olla, ettehän te muuten sitä niin innolla ajaisi. Ettehän...), kaapatkaa se itsellenne, esittäkää kunnalle ostotarjous, muodostakaa osakeyhtiö ja lyökää rahoiksi. Ja osakkeenmerkitsijöitähän varmasti tälläiseen kultakaivokseen löytyy.

Vieras

#221 Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

22.09.2013 08:27

#220: Kristiina Kalliojärvi - Kimmo Pyykkö-museo oy?

Yleensä nämä ovat julkisia palveluita...


Vieras

#222 Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

22.09.2013 08:29

#220: Kristiina Kalliojärvi - Kimmo Pyykkö-museo oy?

Pieni vinkki Sinulle: Vähemmän on enemmän.


Vieras

#223 Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

22.09.2013 08:39

#220: Kristiina Kalliojärvi - Kimmo Pyykkö-museo oy?

Miksi Sinä hermostut, jos täällä on linkkejä perussuomalaisiin? Olet itse ilmoittautunut sitoutumattomaksi. Kerroit lopettavasi kirjoittelun, mutta taas olet kommentoimassa. Vastuunkantosi ei ole enää ihan kohdillaan... Et sinä kovin paljon blogistina Kangasalan kunnan kassaa kartuta. Pääomavero menee valtiolle, vaikka olisit  millainen kroisos.

Adressin ensimmäisinä allekirjoittajina on perussuomalaisia. Ensimmäisenä Kangasalta kotoisin oleva henkilö, joka asuu Orivedellä. Haulla heti ilmi tulevan tiedon mukaan hän toimii kaupungin liikuntapaikkojen hoitajana. Kunnallisveronsa hän maksaa Orivedelle. Kiinteistöveroa mahdollisista taloistaan ja mökeistään. Ei metsistään tai pelloistaan.

Meidän yksikkömme on tarkkaillut Kangasalan kunnan hoidossa olevia vastaavanlaisia "kulttuuriasemia": tuoreimpana havaintona yhdellä urheilukentällä kovin hiljaista eilen... Muutenkin.

Uimahallin tappioista on vielä toistaiseksi vain muutaman vuoden tulos tiedossa.

Liikuntapaikoillako kaikki lapset, sairaat, vammaiset ja vanhukset touhuavat? Heistä täällä ääntä pidetään. Se on luvallista! Luvallista sen sijaan ei ole paljon kunnallisveroa Kangasalle maksavan terveen, lapsettoman ja lapsenlapsettoman senioriporukan VAATIA itselleenkin jotain. Ei herran tähden ikäihmiset ole hitaita iäkkäitä ESKARILAISIA, joille riittää leikkaa-liimaa-väritä-nosta oikeaa jalkaa-taivuta vasenta nilkkaa, lallata hämähämähäkkiä -aktivointi.

Hyväkuntoiset ihmiset reissaavat bussilasteittain pitkin poikin maata. Tältäkin seudulta vaikkapa Ilmajoen Musiikkijuhlille. Matkalla syödaan Ilmajoella Koskenkorvan Trahteerissa ja Jalasjärvellä Juustoportissa. Hämeenlinnaan teatteriin, Valkeakoskelle jne. MIKSI SIIS EI KANGASALLE? Vai ovatko kangasalalaiset itsekriittisesti ajatellen niin vastenmielisiä, ettei tänne kukaan tule? Saattaa olla vinha perä. Ennen tätä jupakkaa Ramppi-teatteri oli tupaten täynnä.

Kunnalla on verotusoikeus. Jos valtaosa veronmaksajista on valmis maksamaan enemmän kuin nykyään saadakseen itselleenkin jotain Kangasalan kunnalta, niin heillä on siihen oikeus. Pienituloisimmat eivät maksa mitään. Perehtykää verotukseen. www.vero.fi

Sinulla, Tuula Komsilla ja joukkuetovereillanne on mahdollisuus muuttaa täältä pois. Näppistäsi pystyt käyttämään Kangasalankin suhteen maksamatta tänne killinkiäkään. Tuula Komsikin näyttää kurssitusta antavan Tampereella. Kriitikon töitä ja kääntämistä voi harjoittaa sitäkin muualla kuin Kangasalla. Pankaapa harkintaan!

Kristiina Kalliojärvi

#224 Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

22.09.2013 08:53

#223: - Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

Mielipiteesi tuli selväksi.  Ja mielipiteen kirjoittajan nimi oli...? Huomautan vain, kun epähuomiossa näyt jälleen unohtaneen sen kirjoittaa.

Tai sitten meidän pitää vain edelleen odottaa ensinmäistä omalla nimellään Pyykkö Museota kannattavaa kommentoijaa paikalle.


Vieras

#225 Re: Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

22.09.2013 10:20

#224: Kristiina Kalliojärvi - Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

Tars olla sitä kapitaalia, eivätkä ne sijoita tälläiseen, näähän ovat persaukisia varten, Tampereella kyllä olen käynyt, ja kohtahan ne ovat meidänkin.