Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Kommentoitu viesti

Kristiina Kalliojärvi

#220 Kimmo Pyykkö-museo oy?

22.09.2013 07:24

Pieni kaino kysymys: miten nämä Persu kommentit liittyvät tämän adressin aiheeseen? Perussuomalaisetko ne ovatkin törsäämässä peruspalveluista leikattavalla ja velkarahalla Kimmo Pyykölle annettavaan (suureen ja rumaan) lahjapakettiin?

Totesin tuolla jo edellä, että vastustajia on jokseenkin joka puolueesta, vaikkakin joissain puolueissa sen ääneen lausuminen vaatii suurempaa rohkeutta, kuin toisissa.

Kannattajilla tuntuu kyllä myös olevan tuo rohkeus hukassa, koskapa ainakaan täällä ei ole vielä yhtäkään nähty omalla nimellään asiaansa ajamassa. Eikö olisi jo aika -varsinkin te, jotka tämän hankkeen olette alulle laittaneet. Jos se tosiaan on niin loistava suunnitelma Kangasalan talouden j vetovoiman kääntämiseen noususuhdanteeseen, eikö teidän pitäisi nyt käyttää tilanne hyväksenne ja olla täällä vaatimassa kunniaa itsellenne. Teillähän täytyy myös olla raudanlujat perustelut tälle hankkeelle, koska olette uskaltamassa tässä taloustilanteessa lähteä tälläiseen uhkapeliin. Tulkaa kertomaan ne perustelunne ja näyttämään ne laskelmanne, joista selviää kuinka tuottoisa tämä hanke tulee Kangasalle olemaan.

Tai vielä paremmin: jos tämä on niin pomminvarma menestys (ja senhän täytyy sitä olla, ettehän te muuten sitä niin innolla ajaisi. Ettehän...), kaapatkaa se itsellenne, esittäkää kunnalle ostotarjous, muodostakaa osakeyhtiö ja lyökää rahoiksi. Ja osakkeenmerkitsijöitähän varmasti tälläiseen kultakaivokseen löytyy.

Vastaukset


Vieras

#221 Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

2013-09-22 08:27:28

#220: Kristiina Kalliojärvi - Kimmo Pyykkö-museo oy?

Yleensä nämä ovat julkisia palveluita...


Vieras

#222 Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

2013-09-22 08:29:19

#220: Kristiina Kalliojärvi - Kimmo Pyykkö-museo oy?

Pieni vinkki Sinulle: Vähemmän on enemmän.


Vieras

#223 Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

2013-09-22 08:39:37

#220: Kristiina Kalliojärvi - Kimmo Pyykkö-museo oy?

Miksi Sinä hermostut, jos täällä on linkkejä perussuomalaisiin? Olet itse ilmoittautunut sitoutumattomaksi. Kerroit lopettavasi kirjoittelun, mutta taas olet kommentoimassa. Vastuunkantosi ei ole enää ihan kohdillaan... Et sinä kovin paljon blogistina Kangasalan kunnan kassaa kartuta. Pääomavero menee valtiolle, vaikka olisit  millainen kroisos.

Adressin ensimmäisinä allekirjoittajina on perussuomalaisia. Ensimmäisenä Kangasalta kotoisin oleva henkilö, joka asuu Orivedellä. Haulla heti ilmi tulevan tiedon mukaan hän toimii kaupungin liikuntapaikkojen hoitajana. Kunnallisveronsa hän maksaa Orivedelle. Kiinteistöveroa mahdollisista taloistaan ja mökeistään. Ei metsistään tai pelloistaan.

Meidän yksikkömme on tarkkaillut Kangasalan kunnan hoidossa olevia vastaavanlaisia "kulttuuriasemia": tuoreimpana havaintona yhdellä urheilukentällä kovin hiljaista eilen... Muutenkin.

Uimahallin tappioista on vielä toistaiseksi vain muutaman vuoden tulos tiedossa.

Liikuntapaikoillako kaikki lapset, sairaat, vammaiset ja vanhukset touhuavat? Heistä täällä ääntä pidetään. Se on luvallista! Luvallista sen sijaan ei ole paljon kunnallisveroa Kangasalle maksavan terveen, lapsettoman ja lapsenlapsettoman senioriporukan VAATIA itselleenkin jotain. Ei herran tähden ikäihmiset ole hitaita iäkkäitä ESKARILAISIA, joille riittää leikkaa-liimaa-väritä-nosta oikeaa jalkaa-taivuta vasenta nilkkaa, lallata hämähämähäkkiä -aktivointi.

Hyväkuntoiset ihmiset reissaavat bussilasteittain pitkin poikin maata. Tältäkin seudulta vaikkapa Ilmajoen Musiikkijuhlille. Matkalla syödaan Ilmajoella Koskenkorvan Trahteerissa ja Jalasjärvellä Juustoportissa. Hämeenlinnaan teatteriin, Valkeakoskelle jne. MIKSI SIIS EI KANGASALLE? Vai ovatko kangasalalaiset itsekriittisesti ajatellen niin vastenmielisiä, ettei tänne kukaan tule? Saattaa olla vinha perä. Ennen tätä jupakkaa Ramppi-teatteri oli tupaten täynnä.

Kunnalla on verotusoikeus. Jos valtaosa veronmaksajista on valmis maksamaan enemmän kuin nykyään saadakseen itselleenkin jotain Kangasalan kunnalta, niin heillä on siihen oikeus. Pienituloisimmat eivät maksa mitään. Perehtykää verotukseen. www.vero.fi

Sinulla, Tuula Komsilla ja joukkuetovereillanne on mahdollisuus muuttaa täältä pois. Näppistäsi pystyt käyttämään Kangasalankin suhteen maksamatta tänne killinkiäkään. Tuula Komsikin näyttää kurssitusta antavan Tampereella. Kriitikon töitä ja kääntämistä voi harjoittaa sitäkin muualla kuin Kangasalla. Pankaapa harkintaan!


Vieras

#230 Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

2013-09-23 08:23:28