Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Kommentoitu viesti

Tuula Komsi

#229 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

22.09.2013 14:27

#228: - Re: Re: Re: Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

Nyt on enää kyse Kimmo Pyykkö -museoksi aiotusta tilasta. Että tuleeko siellä olemaan vain sitä, mitä Pyykkö itse määrää ja päättää, vai voidaanko me täällä kunnassa ottaa ne tilat omiin tarpeisiimme, koska me siitä maksetaankin, kuka enemmän, kuka vähemmän. Kulttuuritalo tulee joka tapauksessa, mutta halutaanko me sinne museopuolelle kolmikerroksinen tila, joka esittelee vain Pyykköä ja hänen taidettaan, vai voisiko siellä olla vaikka Kangasala-näyttelytila, jossa olisi kaikkien kangasalalaisten kulttuurisuuruuksien esittelyä vaihdellen vuodenajasta toiseen, tai liiketoimintaa tai taiteen perusopetusta. Tai kaikkia näitä. Eli siis, miksi meidän pitäisi päästää Pyykkö määräämään yhtään mistään, kun ei Kangasala ole hänelle mitään velkaa. Joku yksityinen ihminen (tai puolueena SDP) saattaa olla, mutta se ei ole meidän kuntalaisten kontolla.

Vastaukset


Vieras

#233 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

2013-09-23 15:53:34

#229: Tuula Komsi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

Niin. Miksi pitäisi silti olla joku tukijakaarti? "Tukijat" taitavat olla nyt kokeneempia kuin te pilkunviilarit "asiantuntijat"?

Muusikon luulisi tuntevan Helsingin Musiikitalon vaiheet; Helena Hiilivirtakin on Tampereella jututettavissa. Televisiosta on tullut jo moneen kertaan sen talon rakentamisvaiheesta kertova dokumentti.

Meneekö joku vastaava rakennusprojekti ilman, ettei muutoksia tulisi?

Montako rakennusprojektia olet ollut vetämässä?

Vinkki: Jos kuvittelet saavasi sitä, mitä aluksi kuvittelit, niin älä ollenkaan sekaannu rakentamiseen. Ainakaan sellaiseen, jossa on kunta tai valtio mukana.