Muutos Kimmo Pyykkö-museoon

Kommentoitu viesti


Vieras

#233 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

23.09.2013 15:53

#229: Tuula Komsi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

Niin. Miksi pitäisi silti olla joku tukijakaarti? "Tukijat" taitavat olla nyt kokeneempia kuin te pilkunviilarit "asiantuntijat"?

Muusikon luulisi tuntevan Helsingin Musiikitalon vaiheet; Helena Hiilivirtakin on Tampereella jututettavissa. Televisiosta on tullut jo moneen kertaan sen talon rakentamisvaiheesta kertova dokumentti.

Meneekö joku vastaava rakennusprojekti ilman, ettei muutoksia tulisi?

Montako rakennusprojektia olet ollut vetämässä?

Vinkki: Jos kuvittelet saavasi sitä, mitä aluksi kuvittelit, niin älä ollenkaan sekaannu rakentamiseen. Ainakaan sellaiseen, jossa on kunta tai valtio mukana.

 

Vastaukset

Tuula Komsi

#235 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy?

2013-09-23 18:57:10

#233: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kimmo Pyykkö-museo oy? 

 Nyt olet harvinaisen röyhkeä. Minä en ole sekaantunut rakentamiseen, mutta ongelma on se, että Pyykkö KEHTASI siihen sekaantua, vaihdatti arkkitehdin omien tarpeidensa mukaiseksi, niin kuin olisi joku kuningas täällä, ja samalla vinoutti ja vaikeutti koko talon muuta käyttöä. Ja sitten kutsutaan kokoon joku "sisältötyöryhmä" - kaikki kunnia kuitenkin heille - jotka joutuivat Pyykön takia lähes mahdottoman tehtävän eteen. Suunnitelmaan varmaan kuului sysätä kaikki syy toimimattomasta rakennuksesta näiden viattomien työryhmäläisten kannettavaksi?