Lakkauttakaa Tyrnävän pentutehdas

Kommentoitu viesti

Ängry Böörd

#26 Re:

24.09.2013 18:40

#20: -

Kennelliitolla ei ole mitään toimivaltaa, eikä viranomaisen rangaistusvaltaa koiranomistajiin, jotka eivät ole Kennelliiton jäseniä. Ainakin tämä perheen äiti on potkittu Kennelliitosta ulos ja hänen kennelnimensä peruttu, mutta tytär jatkaa saman perheyrityksen nimissä samaa hommaa. Se on valtiovalta ja tuomioistuin ainoat, joilla on valtaa tällaiseen puuttua, valitettavasti. Tervaa ja höyheniä näille yrittäjille...

Vastaukset

Tympii

#117 Re: Re:

2013-09-29 06:54:10

Lapsellinen adressi

Menkää ja ostakaa kaikki 57 kasvattikoiraa yksitellen ja yhdessä - yksi kullekin jonottavalle ostajalle. Harmi vain, ettei niitä riitä edes sadalle ostajalle.

Kukin ostaja ratkaisee sitten ajallaan, milloin eläinlääkäri nukuttaa nätisti hänen koiransa, olipa syy siihen mikä tahansa.

Syy voi olla vaikka se, että koira viettää kerrostalohuoneistossa päiväkaudet yksin ja vastaa toisen yksinäisen naapurikoiran haukahteluun. Muitakin vaihtoehtoja on päästä eroon yhden koirasta on: myynti tai lahjoitus. Eläkkeellä oleva 70-vuotias yrittäjä totesi Kalevassa, että yritys loppuu siihen, ettei jatkajaa ole. Jos jatkajaa ei ole, koirista on luovuttava.

 

Keinoja on muitakin kuin osaamiseksi muotoiltu osaanmattomuus. Jenna Simulan kirjoitus Kalevassa sunnuntaina 29.9.2013  oli siitä selkeä osoitus.