Lakkauttakaa Tyrnävän pentutehdas

Kommentoitu viesti


Vieras

#27 Döddi

24.09.2013 18:45

Jälleen yksi syy siihen miksi boikotoin kennel liittoja ym perkuleitä. Rahan perässä ne vain juoksee, eikä niitä todellisuudessa eläinten hyvinvointi kiinnosta.
Pentutehtailu on jotain niin sairasta ja kuvottavaa että huhhuh. Katsoin Animal Planet -kanavalta sitä ohjelmaa, jossa jotkut eläinpoliisit tmv pelasti lemmikkejä huonoista oloista jenkeissä, ja siellä tuollainen sadan eläimen talous pistettiin hemsvettiin heti. Kaikki koirat takavarikkoon vain. Kukaan ei pysty tarjoamaan niin suurelle koiramäärälle hyvää kotia ja koirien tarvitsemaa rakkautta ja aikaa/huolenpitoa. Sekin, jos tuohon kenneliin palkattaisiin henkilökuntaa, auttaisi toki eläinten olojen parannuksessa mutta ei muuttaisi sitä tosiasiaa, että koirilla ei olisi sitä omaa ihmistä, johon kiintyä. Liian monta eri hoitajaa. On se kumma, että jenkeissä (jossa ihmiset on pirun tyhmiä) tunnutaan tajuavan tuommoiset asiat paremmin kuin täällä Suomessa.

Vastaukset

Ängry Böörd

#30 Re: Döddi

2013-09-24 19:15:12

#27: - Döddi

Et tainnut nyt ihan ymmärtää pointtia. Kennelliitto tekisi jotakin jos pysyisi, mutta kun ei ole toimivaltaa. Kennelliitto pyrkii juuri estämään tällaisen pentutehtailun säätämällä koiranpitoa ja jalostusta rajaavia sääntöjä, sekä velvoittamalla Kennelliiton kasvattajasopimuksen allekirjoittaneet kasvattajat hyväksymään myös yllätyskäynnit kenneliin tilojen ja eläintenpidon tarkastamiseksi. Kennelliitto voi kuitenkin ulottaa toimivaltaansa vain ja ainostaan sen OMIIN JÄSENIIN, ei kaikkiin suomalaisiin koiranomistajiin. Boikotoi ennemminkin näitä pentutehtailijoita ja sekarotuisten trokareita, nehän tässä koiria ja muita eläimiä rääkkäävät...