Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#21655 Re: Re: Homo homouden asiantuntijana

29.09.2013 18:08

#21641: - Re: Homo homouden asiantuntijana

 

Kiitos kovasti kommenteistasi!

Kiinnostaisi tietää,  oletko analyytikko,  ainakin pitkänlinjan terapiatyössä ollut.  Tämä viimeinen lauseesi oli erittäin osuva:

"Jos homous on keskeneräisen prosessin tulosta, homo itse ei ymmärrettävästi osaa nähdä koko kuvaa; sen näkee vain yksilö, joka on kulkenut tien "loppuun asti", eli edennyt biologisesti tarkoitukselliseen lopputulokseen, suvunjatkamiseen kyvyllisen sukupuolisuuden tilaan."

Onko tiesi varrelle tällaisia kulkijoita osunut?   Heillä olisi varmasti todella paljon sanottavaa.  Itsekin olen joutunut näiden asioiden kanssa tekemisiin,   ja koen erittäin realistiseksi arviot kehitysvaiheiden keskenjäämisestä,   sisäistämisvaikeuksista ja muista perustavaalaatua olevista aukoista elämän kaaressa.

Sen enempää niitä tässä kuvailematta,  sain  kokea tällaisen voimakkaan tunnesuhteen syntymiseen poikkeukselliseen kohteeseen,  nimittäin Jumalaan.  Sen sanovat jotkut ulkopuolelta muuttaneen persoonalisuuttani ratkaisevasti.   Silti tiedän,  että monet tärkeät  asiat ehkä jäivät tavallaan elämään  vajavaisina,  mutta tunne-elämä ei ole enää sidottuna näihin korvike objekteihin.  Ja se on pojat  vapautta se!


Vastaukset


Vieras

#21657 Re: Re: Re: Homo homouden asiantuntijana

2013-09-29 18:18:20

#21655: - Re: Re: Homo homouden asiantuntijana

Kyllä tuo tyyppi tuntuu olevan psykoanalyyttisen koulukunnan edustaja terminologian ja edustamansa paradigman perusteella. Toivottavasti hän kuitenkin ymmärtää edes pysyä poissa homojen kaikenlaisesta psyykkisestä käsittelystä, sen verran karmaiseva on tuo vanhentunut "kesken jääneen kehityksen" teoria. Voisi hän ehkä myös päivittää kesken jäänyttä tiedonhankintaansa tästä asiasta, jottei laukoisi noin levottomia täällä ihan kaikkien silmien alla.