Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Kommentoitu viesti

JSSPSJ

#227 Re: Re: Outo syytös

16.05.2011 21:04

#24: Leijona - Re: Outo syytös

Miksi helvetissä kaikkia Suomea koskevaa pitää pyytää antamaan lausunnon jostain rasismista? Tuo on kysymys, johonka kenenkään täysijärkisen ei täydy vastata, kuten ei keneltäkään pyydetä lausuntoja onko raiskaus tai murha tuomittava teko. Tää juttu menee nyt kyllä jo aivan helkkarinmoiseksi pelleilyksi.

Vastaukset

Järki käteen. Tuomio pölkkypäille.

#245 Re: Re: Re: Outo syytös

2011-05-16 22:16:36

#227: JSSPSJ - Re: Re: Outo syytös

Ellet ole vähemmistö tai maahanmuuttaja tässä kauniissa maassa, ja jos sen lisäksi et tunne yhtäkään näiden ryhmien yksilöitä, niin et välttämättä tiedä mitä tällä hetkellä tapahtuu Suomessa. Ilmasto on muuttunut ja pölkkypäät aukovat suutaan kun luulevat PS:n vaalivoiton oikeuttavan jotain muuta kuin sivistynyttä kanssakäymistä. Ukkelit hurrittelevat suomenruotsalaisia lapsia ja työtätekevät maahanmuuttajat saavat skeidaa niskaan idiooteilta jotka näkevät vain "mamun". Sitten kun asian uskaltaa ottaa esille niin netissä sivutetaan aihe valittamalla jostain muusta joka ei lainkaan liity asiaan, kuten "maahanmuuttajien rikokset". Ei, se ei liity asiaan. Yksilöt ovat yksilöitä. Yksilöt tekevät rikoksia. Ei ihmisryhmät.

Olisi suuri apu jos suuret esikuvat kuten kiekkoleijonat ottaisivat etäisyyttä tälläisestä käytöksestä. Olisi suotavaa että myös Timo Soini, joka siis on sanonut että hän tuomitsee rasismin, myös ilmoittaisi tämän hyvin julkisesti. Se rauhoittaisi tilannetta puolin ja toisin.