Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#22226 Re: Re: Re: Re: Tää on vaan niin ihana, mahtavia ihmisiä

10.10.2013 12:48

#22213: - Re: Re: Re: Tää on vaan niin ihana, mahtavia ihmisiä

 

"En ole valmis epätasa-arvoiseen avioliittolakiin, jos se epätasa-arvoinen laki tulee voimaan. Silloin se on ainoastaan homoille tarkoitettu avioliitto. "

Voi herra isä tätä logiikan riemuvoittoa taas....  En tiennytkään, että avioliiton päätarkoitus on osoittaa kaapin paikka toisella tavoin eläville!! Samaa lähimmäisenrakkautta tihkuvaa logiikkaa on toki harrastettu eri puolilla maailmaa rotulakien yhteydessä.

Vastaukset


Vieras

#22227 Re: Re: Re: Re: Re: Tää on vaan niin ihana, mahtavia ihmisiä

2013-10-10 13:10:24

#22226: - Liekkö tuo kirjoittaja tarkoittanut jotakin tällaista:Toinen seuraus on se, että uusi avioliittolainsäädäntö voimaan astuessaan muuttaa juridisessa mielessä kerta heitolla kaikkien suomalaisten avioliitot homoliittojen erityisedellytysten vaatiman normatiivisuuden mukaisiksi.

Jos homoavioliitot mahdollistava avioliittolaki astuu voimaan, yksikään suomalainen ei sen jälkeen ole enää erityisessä miehen ja naisen välisessä ja heidän biologisten jälkeläistensä saamiseen ja kasvattamiseen liittyvässä erityisessä liitossa, koska lainsäädäntö ei enää siinä tapauksessa tunne tällaista erityistä ja kaikista muista liitoista poikkeavaa instituutiota.