Mopot 60km/h

Kommentoitu viesti

Lauri -
-

#1

02.11.2006 22:56

Mielestäni valtio osoittaa jo suurta hyväntahtoisuutta kun ylipäätänsä sallii moottoriajoneuvot alle 18-vuotialle.

En allekirjoita.

Vastaukset

Vieras

#567 Re:

2010-08-26 20:14:28

#1: Lauri - -

Lauri poika kuule sinä olet semmonen poika joka pokkii poikia peppuun mee muualle itkeen

Muutama mopoilija

#659 Re:

2011-04-28 18:24:16

"Aika harva lähtee mihinkään parkkipaikalle tai suljetulle alueelle harjoittelemaan sitä ajoneuvon hallintaa; jarrutuksia, kiihdytyksiä, kääntymistä jne."

 

Petteri Wahlroos, mistä SÄ tiedät kuinka paljon jokainen muksu harjottelee ennen liikenteeseen menoa? Voin sanoa että kaikki meijän naapurit, joilla on mopot, on jurrannu sitä pihatietä siinä edestakas yötä päivää. Ite harjottelin mökillä, ja niin on tehneet monet muut mun kaveritkin. Kaikille sattuu liikenteessä pieniä mokia, myös teille. Just viime syksynä yks autoilija tuli kolmion takaa ja ajo yhtä mun kaveria päin joka oli liikenteessä mopolla. No sairaalaanhan se joutu, mut onneks ei menny muuta kun jalka pakettiin ja mopo vähän ruttuun.

Etenkin bussit on niitä kaikkein kamalia. Ajaa ihan perässä kiinni ja meinaa jyrätä päälle ohittaessa. Helpottais ees hiukan jos pääsis kulkemaan kovempaa. Autoilijoiden pitäis varoa mopoilijoita enemmän. Eihän se teihin satu vaikka tuliskin kolari, mehän siinä vaan joudutaan sairaalaa ja pyörätuolii yms. Meidän henkihän siinä on pelissä. Luulis teidänkin nyt tajuavan että ei me nyt ihan harjottelematta lähdetä henkeämme tonne riskeeraamaan teidän törkeiden autojen ja bussien sekaan. Ja jos sen tekee, se on omaa tyhmyyttä ja sillon sietäiskin jäädä alle.

Että ajelkaa tekin autot vähän varovaisemmin, kun me mopoilijat ollaan siellä. Ette te autokoululaisten tai pyöräilijöidenkään päältä ajele...

 

Masa

#766 Re: En allekirjoita

2012-09-06 21:58:22

#1: Lauri - -

Hyvä Lauri. just niin! Mopot ovat lisäksi kansanterveyden suuri vihollinen. Alle 18-vuotiaille paras liikkumisväline on ehdottomasti polkupyörä. Mopoilu on jalankulku- ja pyöräteiden terroria; virittely lisäksi on huvia, joka rapauttaa viimeisenkin kunnioituksen tieliikennelakia kohtaan.

Mopo

#983 Re: Näinkö on.

2015-05-12 15:01:54

#1: Lauri - -  

 Loppujen lopuksi et tulis huomaamaan ikinä jos rajoitus muuttuisi 60km/h sillä sinua ei aihe kiinnosta vitttuakaan...


Vieras

#1006 Re:

2015-08-10 14:28:12

#1: Lauri - -  

Niinpä. Liikenteessä tarvitaan kaikilta osapuolilta malttia ja toistenkin huomioimista. Yhteispelillä se sujuu tai on sujumatta, jompikumpi. Myös pienten ekaluokkalaisten huomioiminen on tärkeää.

Joidenkin yksittäisten mopoilijoiden kaahaamisten perusteella voisi ajatella mopoille 10-20km/h nopeusrajoitusta, koska on kovin vaarallista ajella rakennusten pihoissa nurkan takaa tuhatta ja sataa. Siinä vaarantaa myös toisten kulkijoiden hengen. Kovin tärkeää olisi osata sovittaa nopeus tilannetajun mukaan. Järjen käyttö on sallittua, aina ei voi ajaa enimmäisnopeutta.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko kouluissa olla viikoittainen kasvisruokapäivä?