Mopot 60km/h

Muutama mopoilija

/ #659 Re:

28.04.2011 18:24

"Aika harva lähtee mihinkään parkkipaikalle tai suljetulle alueelle harjoittelemaan sitä ajoneuvon hallintaa; jarrutuksia, kiihdytyksiä, kääntymistä jne."

 

Petteri Wahlroos, mistä SÄ tiedät kuinka paljon jokainen muksu harjottelee ennen liikenteeseen menoa? Voin sanoa että kaikki meijän naapurit, joilla on mopot, on jurrannu sitä pihatietä siinä edestakas yötä päivää. Ite harjottelin mökillä, ja niin on tehneet monet muut mun kaveritkin. Kaikille sattuu liikenteessä pieniä mokia, myös teille. Just viime syksynä yks autoilija tuli kolmion takaa ja ajo yhtä mun kaveria päin joka oli liikenteessä mopolla. No sairaalaanhan se joutu, mut onneks ei menny muuta kun jalka pakettiin ja mopo vähän ruttuun.

Etenkin bussit on niitä kaikkein kamalia. Ajaa ihan perässä kiinni ja meinaa jyrätä päälle ohittaessa. Helpottais ees hiukan jos pääsis kulkemaan kovempaa. Autoilijoiden pitäis varoa mopoilijoita enemmän. Eihän se teihin satu vaikka tuliskin kolari, mehän siinä vaan joudutaan sairaalaa ja pyörätuolii yms. Meidän henkihän siinä on pelissä. Luulis teidänkin nyt tajuavan että ei me nyt ihan harjottelematta lähdetä henkeämme tonne riskeeraamaan teidän törkeiden autojen ja bussien sekaan. Ja jos sen tekee, se on omaa tyhmyyttä ja sillon sietäiskin jäädä alle.

Että ajelkaa tekin autot vähän varovaisemmin, kun me mopoilijat ollaan siellä. Ette te autokoululaisten tai pyöräilijöidenkään päältä ajele...