Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#26428 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti

28.12.2013 18:00

#26426: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti 

Kun näköjään olet noinkin suuri Solantauksen ihailija niin voisit samalla myös osoittaa sen, omistaako ainoastaan tämä arvon professorisi tämän asian osalta tehtyine tarkastelutuotoksineen absoluuttisen totuuden, ja millä perusteella?

P.S. Olisi myös mielenkiintoista kuulla mistä vastaukseesi sisältynyt suorastaan vihamieliseltä kuulostava halveksiva katkeruus kristillistä vakaumusta kohtaan kumpuaa, mikä tässäkin yhteydessä oli sylkäistävä ulos ”uskis” ja  ”jeesustelu” -nimittelyillä?

Vastaukset


Vieras

#26429 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

2013-12-28 18:16:02


Vieras

#26431 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti

2013-12-28 18:31:15

#26428: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti

"Kun näköjään olet noinkin suuri Solantauksen ihailija niin voisit samalla myös osoittaa sen, omistaako ainoastaan tämä arvon professorisi tämän asian osalta tehtyine tarkastelutuotoksineen absoluuttisen totuuden, ja millä perusteella?"

Aloitetaanpa alusta: Kukaan ihminen ei omista absoluuttista totuutta. Sellainen ei näytä olevan kenenkään muunkaan tahdovan olion hallussa, mutta se taitaa ollakin jo toinen asia...

Sen sijaan hän kyllä on kykenevä arvioimaan sen, että kyseisessä jenkkitutkimuksessa sen tieteelliset kriteerit olivat metsässä ja siihen oli upotettu homovastaisia arvolatauksia ilman itsekritiikin häivääkään. Tämä kaikki tarkoittaa siis sitä, että tutkinus on tieteellisesti täyttä potaskaa ja vieläpä niin, että tutkijat itsekin taitavat tietää sen. Tähän "tutkimukseen" nähden vastakkaisia tuloksia taas saatiin linkkaamassani tutkimuksessa, jossa Solantauksella ei ollut mitään roolia. Se oli julkaistu arvovaltaisessa julkaisussa, johon hyväksyttävät tutkimukset käyvät läpi tiukan karsinnan, jossa poliittisen tendenssin aiheuttama yksipuolisuus olisi ilman muuta hylkäysperuste.

Siis lopputulemana: Vaikka kenelläkään ei ole absoluuttista totuutta asiasta, riippumattoman tutkimuksen mukaan vanhempien sukupuoli on vähemmän lasten onnellisuuteen ja menestymismahdollisuuksiin vaikuttava asia kuin se, rakastavatko vanhemmat lastaan ja toisiaan.

Onko riittävän selkeästi sanottu...?

"mistä vastaukseesi sisältynyt suorastaan vihamieliseltä kuulostava halveksiva katkeruus kristillistä vakaumusta kohtaan kumpuaa, mikä tässäkin yhteydessä oli sylkäistävä ulos ”uskis” ja  ”jeesustelu” -nimittelyillä?"

Vihamielisyys on vastareaktio sille vihamielisyydelle, mitä jeesustelijat ja uskikset kohdistavat homoja kohtaan. Uskikseksi kutsuu muuten tällä palstalla itseään monikin uskovainen. Jeesustelu sen sijaan on eksakti termi ja tarkoittaa Raamatun, Jumalan ja Jeesuksen arvovallan väärinkäyttöä, jota täällä tapaamme.