Aidon Hietasaaren puolesta

Kommentoitu viesti

Hienompi Hietasaari

#15 Re: Voi teitä romantikkoja

20.06.2011 23:16

#14: Kallio - Voi teitä romantikkoja

Hyvä kommentti - vastustavat argumentit toteavat saaren olevan kunnostuksen tarpeessa (nykyisten ulkoilu- ja huvipalveluiden taso on surkea, ajastaan jäänyt, ei missään tapauksessa nykypäivänä riittävä), mutta että ei oikein mikään saisi toisaalta muuttuakaan.

Toppilansaarilaiset, herätkää, asutte keskusta-alueella, ette perämetsissä, vaikka keskeneräinen alue siihen on ehkä tuudittanutkin. Koko kaupungilla ja vieraillamme tulee olla mahdollisuus nauttia Hietasaaresta. Iloitsisitte uuden käytön tuomasta kehityksestä - saatte lähellenne koko ryppään vapaa-ajanpalveluita ja muuta toimintaa - vastaavaa ei ole minkään muun alueen lähelle tulossa.

Vastaukset


Vieras

#17 Re: Re: Voi teitä romantikkoja

2011-06-21 12:59:12

#15: Hienompi Hietasaari - Re: Voi teitä romantikkoja 

 Niin, kaikilla on mahdollisuus nytkin nauttia Hietasaaresta, joka on kunnostuksen tarpeessa. Tiedoksi, että kaikille nykyisille asukkaillekaan ei tällä hetkellä ole osoitettu riittävästi pysäköintitiloja. Ja kaikkien näiden toimintojen, mukaan luettuna huvipuisto, tuominen saareen, paikallisten asukkaiden keskelle, johon johtaa vain yksi 2-kaistainen tie.. Onkohan muualla rakennettu vastaaviin olosuhteisiin paikallisasutuksen keskelle huvipuistoa??

Toppilansaarelainen

#27 Re: Re: Voi teitä romantikkoja

2011-06-26 21:44:10

Voi olla että kerran kävisimme ihmettelemässä uusia palveluja, mutta se on kova hinta asuinalueen lopullisesta rauhan menetyksestä .  Saaressa lienee jo pari kolme tuhatta asukasta ja ainakin saman verran on uusia tulossa salmen molemmin puolin. Melusaaste tulisi koskettamaan kaikkia näitä ihmisiä. Hietasaarta voisi kehittää nykyisistäkin lähtökohdista. Paljon täällä käy nytkin ihmisiä nauttimassa merellisestä luonnosta ja rauhasta. Tervetuloa viihtyisään Toppilansaareen niin kauan kuin se on vielä mahdollista !