Katainen ja Kiviniemi, toimien luvallisuus ja ministerivastuulaki

Kommentoitu viesti


Vieras

#52

21.06.2011 23:17

allekirjoitus 644 on tehty addressiin ehdolla, että esitetään vain kysymysmuodossa tutkittavaksi, ovatko ko. Henkilöt rikkoneet lakeja ko. asiassa.

Vastaukset

Jouni Suonsivu
Adressin tekijä

#53 Re: Allekirjoitus 644

2011-06-22 09:29:26

#52: -  

 

T.K.

#50

21.06.2011 02:24

Haluan, että kysymykset rikoksiin syyllistymisestä esitetään kysymysmuodossa silloin, kun asiaa viedään tutkittavaksi. Tämänpäiväinen allekirjoitukseni tällä ehdolla.

 

Olet ilmeisesti sama henkilö, joka postasi myös tässä yllä siteeratun kommentin numero 50. Jos tarkoitat tutkittavaksi viemisellä tilannetta, jossa perustuslakivaliokunta ryhtyy toimiin ja muotoilee omia tekstejään käsiteltävästä asiasta, sellaiseen me emme voi vaikuttaa. Jos taas tarkoitat, että tämän adressin tekstiä olisi muutettava sen luovutustilaisuutta varten, kuten päättelen kommenteistasi, vastaan, että adressi on laadittu tähän muotoon ja sen aiemmin allekirjoittaneet ovat sen juuri tällaisena allekirjoittaneet. Sisältö voi olla aina paremmin tai huonommin laadittu ja muotoiltu, mutta siinä vaiheessa, kun adressi on julkinen ja siihen kerätään allekirjoituksia, ei enää muuteta sisältöä. Muuten syödään aiemmin allekirjoittaneiden luottamusta. Niinpä on parasta, että poistan allekirjoituksesi. Näin olet vapaa päättämään, haluatko allekirjoittaa vai et. Teksti on tämä ja pysyy kohteilleen luovuttamiseen asti samana.

Jouni Suonsivu

Adressin laatija