Ei Guggenheimille

Kommentoitu viesti

jude

#238 Re: Meitä huijataan

22.01.2014 14:24

#220: Parasta ajatella itse - Meitä huijataan 

Olet täsmälleen oikeassa 1) meitä on huijattu 2) kommunismi ja kapitalismi OVAT samaa.

Neuvostoliiton vallankumouksen näes tekivät Venäjän juutalaiset. Sen rahoitti Rochild ja Rockefel -suvut (amerikkalaiset pohattajuutalaiset). Kaikissa vallankumouskonklaaveissa sekä valtion poliisissa johdossa olivat juutalaiset (Leninkin oli puolijuutalainen).

Tarkoitus ei ollu tehdä proletariaatille hyvää vaan käyttää heitä hyödyllisinä idiootteina keisarin ja aatelisvallan kukistamiseksi ja (myös talouden) siirtämiseksi porvariskapitalisteille. Näin kävi aluksi, mutta Stalin -otti vallan ja puhdisti kaikki juutalaiset johdosta ja heidän kaikki toimensa ja lonkeronsa. Siinä sivussa meni viattomia asiaan osattomia (yht arviolta 30 miljooinaa).

Stalinillekin kommunismi oli keppihevonen, hänhän perusti "punaisen tsaarin" hovin ja etuoikeutetun luokan. Arvatkaapa miksi Hitler halusi pyyhkäistä juutalaiset oman vallankappauksensa tieltä? Hän oli seurannut Venäjää ja NL:oa.

Talvi- ja jatkosodassa NL:n kalustosta 75 % oli amerikkalaista. Yhdysvallat tukivat neukkuja jatkuvilla asetoimituksilla, kun olivat taistelevinaan Saksaa vastaan. Tosin Jatkosodassa oli vain suomalaisia, koska sakemannit oli siirretty pohjoiseen (paitsi lento-osasto Kannaksella). Rokan sanojen mukaan; "oisha myö kahta suurvaltaa (NL ja Saksa) vastaa pärjättykkii, mut  kolmas olj jo liikaa (Usa)".


Miten tämä liittyy Guggeliin? Se on amerikanjuutalaisten pankkiirisukujen projekti, jolla yritetään kaapataan taide ja ihmisten käyttäymisen kontrolli - meidän rahoittamana. Siksi se ei ole hyväksytty missään muualla, kuin periferioissa. Googlatkaa BIS-pankki, niin pääsette rahavirtojen ohjailijoiden jäljille.

Vastaukset


Vieras

#240 Re: Re: Meitä huijataan

2014-01-22 16:45:28

#238: jude - Re: Meitä huijataan

jeees hyvin puhutu me isän maan miehet vastustaan jutkuja ja negruja me pannaan ne uuniin ja nyt poltetaan koko kukke maan tasalle isän maata rumenttamasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

 

88 88 88