OIKEUTTA KURHELAN PERHEELLE

Kommentoitu viesti


Vieras

#39

29.01.2014 14:45

Ymmärtääkseni lastensuojeluasioihin perehtyneillä asianajajilla ei ole pulaa asiakkaista. Itsekin olen uskonut lastensuojelun noudattavan lakeja ja toimivan lasten ja perheiden parhaaksi. Käsitykseni muuttui kun tuntemani perhe joutui pitkään kiusaa tehneen ex-miehen toimesta lastensuojelun asiakkaaksi. Prosessia seuratessani totesin järkytyksekseni, että sosiaalityöntekijöiden toiminta oli täysin mielivaltaista. He rikkoivat toiminnassaan useita asiaan liittyviä lakeja ja valehtelivat tapahtuneista asioista peitelläkseen laiminlyöntejään. Suuri osa lastensuojelun työntekijöistä toimii varmaankin oikein. Mutta eri puolilla maatamme on sosiaalityöntekijöitä, joiden toiminta on täysin ala-arvoista ja vahingoittaa niin lapsia kuin perheitäkin. Jos asiaa epäilevillä on halua ja jaksamista kyseenalaistaa uskomuksiaan, kehotan lukemaan vaikkapa Leeni Ikosen kirjan Salassa pidettävä.

Vastaukset

vieras

#40 Re:

2014-01-29 14:59:32

#39: -

Niin mutta käsittääkseni tämä "asianajaja" ei ole erikoistunut lastensuojeluasiaan. Muutenkaan hänen meriittinsä ei kovin vakuuta. Toivottavasti pystyy silti asiassa perhettä auttamaan, koska nyt tilanne näyttää toivottomalta.

Näitä vanhempia kannustetaan laittamaan lisää tietoja ja videoita nettiin, tosin niistä ei näytä mitään apua olevan. Kärsijöiksi joutuvat lapset. Adressi taidettiin tehdä vain siksi, koska edellinen asiaan liittyvä poistettiin. Näinkö ne lapset yritetään kotiuttaa? Laatimalla adresseja ja julkaisemalla videoita. Viranomaisia vastaan on taisteltu iät ja ajat. Ei nämä meille uusia asioita ole. Sen sijaan typeryys hoitaa asiat näin on kyllä minulle ainakin jos ei uusi niin kovin ihmetystä aiheuttava asia.