OIKEUTTA KURHELAN PERHEELLE

Kommentoitu viesti

Eepi, kolmen pojan isä

#186 Eli, on niin että

05.02.2014 10:37

kun saadaan huostaanottotilanne näyttämään pahalta ja mediaseksikkäältä, olisi huostaanotto peruttava?? Sittenkin vaikka olisi ajat sitten todettu että vanhemmilla ei ole kykyä eikä halua huolehtia lapsistaan? Vanhemmuus on muutakin kuin huonetilojen tarjoamista kevyeen oleiluun, onhan?
Moni mielellään vetoaa äiti-statukseen, vaikka sen saamiseen ei tarvita muuta kuin että olet ihminen joka sai syntyessään naisen sosiaaliturvatunnuksen!!

Vastaukset

Sari

#189 Re: Eli, on niin että

2014-02-05 11:53:12

#186: Eepi, kolmen pojan isä - Eli, on niin että

Tarpeellisia huostaanottoja tehdään, onneksi. Valitettavasti tehdään myöskin perusteettomia, kuten tässä tapauksessa ei perheelle ole annettu perustelua huostaanoton syystä. Laki oikeuttaa perheen saamaan asiallisesti tiedon huostaanoton syystä. Tässä tapauksessa sosiaaliviranomaiset eivät vastaa edes jatkuviin asianajajan yhteydenottoihin eikä yhteydenottopyyntöihin.

Monien on vaikea uskoa, kuinka sellaista voi tapahtua Suomessa, ettei lakia noudateta viranomaistaholla. Näistä on kuitenkin olemassa jo aikaisemmin käytyjä ja myöskin tuoreita tapauksia, joissa on oikeudessa todettu viranomaisen toimineen väärin ja lapset on palautettu perheeseen.