OIKEUTTA KURHELAN PERHEELLE

Kommentoitu viesti

Sari

#189 Re: Eli, on niin että

05.02.2014 11:53

#186: Eepi, kolmen pojan isä - Eli, on niin että

Tarpeellisia huostaanottoja tehdään, onneksi. Valitettavasti tehdään myöskin perusteettomia, kuten tässä tapauksessa ei perheelle ole annettu perustelua huostaanoton syystä. Laki oikeuttaa perheen saamaan asiallisesti tiedon huostaanoton syystä. Tässä tapauksessa sosiaaliviranomaiset eivät vastaa edes jatkuviin asianajajan yhteydenottoihin eikä yhteydenottopyyntöihin.

Monien on vaikea uskoa, kuinka sellaista voi tapahtua Suomessa, ettei lakia noudateta viranomaistaholla. Näistä on kuitenkin olemassa jo aikaisemmin käytyjä ja myöskin tuoreita tapauksia, joissa on oikeudessa todettu viranomaisen toimineen väärin ja lapset on palautettu perheeseen.

Vastaukset

vieras

#191 Re: Re: Eli, on niin että

2014-02-05 12:49:28

#189: Sari - Re: Eli, on niin että

Korjaisin tuohon sen, että eihän huostaanottoa voida todeta perusteettomaksi, jollei siihen ole kerrottu syytä? Myös sen, että perheen olisi syytä hommata asianajaja joka on oikeasti perehtynyt näihin tapauksiin. Hetkestä jolloin nämä pojat huostattiin, on sen verran aikaa, että vastaus olisi ollut jo PAKKO saada.

En tyytyisi puolittaisiin vastauksiin, tai odottelemaan. Omat huostaanotto tapaukseni katsottiin perusteettomin perustein tehdyksi ja kaikki päättyi hyvin. Jokaisen vastauksen, jokaiseen kysymykseen ja kanteluuni sain lyhyessä ajassa. On tässä tapauksessa syytä tai ei, enhän voi tietää faktoja, niin tuo turha vetkuttelu on perheen ja lasten kiusaamista.