OIKEUTTA KURHELAN PERHEELLE

Kommentoitu viesti


Vieras

#245

07.02.2014 13:14

Keskustelu tämän perheen ympärillä on täysin yksipuolista. Erilaisia näkemyksiä ei sallita. Jos et usko sitä totuutta, jonka perhe haluaa perheen tilasta esittää, olet väärällä puolella ja joidenkin kannanottojen mielestä sinut voidaan yhtä hyvin listiä tyhmänä ja vaarallisena. Perheellä on oikeus julkaista lastensuojelun lausunnot sellaisenaan. Sellaista en ole kuitenkaan nähnyt. Jos asalle haluaa asiallista huomiota ja keskustelua, on objektiivisesti tuotava esiin kaikkien osapuolien näkemykset.

Vastaukset

Sari

#248 Re:

2014-02-07 13:54:53

#245: -

Olet  oikeassa, ettei nettikeskusteluilla saada mitenkään esille kaikkia asioita. Perhe itse on toivonut tähän tutkivaa journalismia, joka johtaisi avoimeen asian käsittelyyn televisiossa. Televisiossa olisi mahdollisuus esittää tapahtumien kulku ja dokumentointi. Jostain syystä halukkuutta tähän ei sosiaalipuolella ole.

Jos he pysyvät sanojensa ja tekojensa takana, luulisi heidänkin haluavan avointa keskustelua. Perhe on ollut valmis valtuuttamaan virkailijat puhumaan avoimesti. Miksi virkailijat eivät halua tulla julkisuuteen, vaikka asiasta on noussut näin iso kohu? Hävettääkö kyseisiä virkailijoita jokin muukin kuin laiton kiinnipito hakutilanteessa???